Kabakçı Konağı Söyleşileri’nin konuğu Boyabat Belediye Başkanı Hüseyin Coşar oldu

Kabakçı Konağı Söyleşileri’nin konuğu Boyabat Belediye Başkanı Hüseyin Coşar oldu

Kabakçı Konağı Söyleşileri’nin konuğu Boyabat Belediye Başkanı Hüseyin Coşar oldu

Ankara Sinop ili ve ilçeleri derneği ASİLDER’in her ay düzenlediği Kabakçı Konağı Söyleşiler’ne bu hafta Boyabat Belediye Başkanı Hüseyin Coşar katıldı.

Ankara Sinop ili ve ilçeleri derneği ASİLDER tarafından geleneksel olarak her ay düzenlenen Konak Söyleşileri yeni sezonun açılış programında Boyabat Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Coşar’ı konuk etti. Moderatörlüğünü eğitimci Ünal Başdoğan’ın yaptığı programda ilk konuşmayı ASİLDER Genel Başkanı Burhan Akdoğan yaptı. Akdoğan ‘’  Cumhuriyetimizin 100. yılında devletimizin yanında milletimizin hizmetkârı olarak çalışmalarımıza davam ediyoruz bugün burada 57. programımızı gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz katılımlarından dolayı Sayın belediye başkanımıza ve kıymetli katılımcılara  teşekkür ediyorum ’’  dedi

Boyabat Belediye Başkanı Hüseyin Coşar  programda Boyabat tarihi, kültürü ve tamamlanan projeler , ileriye dönük yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Başkan Coşar ‘’  Bugün burada hemşehrilerimizle olmaktan sizlerle buluşmaktan çok mutluluyum. Boyabatımız dağı ovası hafızı ile sadece Türkiye'de değil Avrupa'da kendini ispatlamış bir ilçemizdir. Göreve geldiğimiz günden itibaren bilgi ve birikimimiz ile sizlere layık olmaya çalışıyoruz.Çok kıymetli hemşehrilerim müzik ziyafeti eşliğinde samimi ve keyfi tarifsiz bir sohbet oldu.

Misafirperverlikleri için; ASİLDER Genel Başkanımız Burhan Akdoğan'ın şahsında tüm Yönetim Kurulu arkadaşlarımıza ve tüm hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum. ‘’ ifadelerine yer verdi.

Programa Çeşitli Stk'ardan ve bürokrasinin yanısıra Sinop Boyabatlıların yoğun olarak katılım sağladığı görüldü.Plaket takdimi fotoğraf çekimi ile gece sona erdi.

- Boyabat Sesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115