İrem Derici konser sonrasında açıklama yaptı

İrem Derici '' İnşallah istediğimiz yardımı yapabilmişizdir''

Sinop'u Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden Boyabat 1868 Spor'a yardım için konser veren İrem Derici konser sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

Boyabat 1868 Spor'a yardım amacıyla İstanbul Bostancı gösteri merkezi'nde sahne alan ünlü sanatçı İrem Derici konser sonrasında gazetecilerin sorularını cevapladı.

Yardım kampanyasından dolayı çok mutlu ve huzurlu olduğunu ifade eden Derici ''Boyabat'tan çıkan şarkıcı bir ben varım şu ana kadar,güzel bir amaç uğruna bir araya geldik inşallah da gerekli bilet yardımını yaptık diye düşünüyorum.Bu tarz yardımların ve organizasyonların daha sık yapılması gerekir sadece memleketim açısından konuşmuyorum.Biz bu meslekten iyi paralar kazanıyoruz bu sebeple de destek oluyoruz.'' dedi.

-Haber Merkezi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Boyabatlı
Boyabatlı - 4 yıl Önce

Sanatcimizin duyarliligi icin ne kadar tesekkur etsek azdır. Vatani milletini memleketini seven herkesten Allah razı olsun. Bazıları vardır sosyal medyadan boyabat boyabat diye böğürür elinde imkanı da var iken yardım etmez yanaşmaz. Iylik yapmak iylige vesile olabilmek bile nasip işi. Memleketimiz her alanda insAllah iyi hayırlı uğurlu yerlere gelir. Gurbetten selamlar.

aysel tanış
aysel tanış - 4 yıl Önce

????????????????????????????????????❤️❤️????

Baris aslan
Baris aslan - 3 yıl Önce

İREM DERİCİ HANIMEFENDİ ASLINI İNKAR ETMEYEN OSMANLI KIZI OLARAK MEMLEKETİ İCİN ELİNDEN GELENI YAPMIS. BIZEDE TAKDİR EDİP TESEKKUR ETMEK DÜSER. HELAL OLSUN SENI YETISTIREN ANAYA BABAYA.. SELAMLAR..

SIRADAKİ HABER

banner115