Boyabat şeytanın bacağını kırdı, ilk galibiyetini aldı

BOYABAT, ŞEYTANIN BACAĞINI KIRARAK, İLK GALİBİYETİNİ ALDI

Boyabat 1868 Spor sahasında ağırladığı Bolu İli temsilcisi Yeniçağaspor’u 1- 0 sonuşla yenerek BAL maçlarında ilk galibiyeti alarak taraftarlarına moral ve ileriki maçlar için umut verdi.

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden ve ligde oynadığı karşılaşmalarda bir türlü istediği sonuçları alamayan Boyabat 1868 Spor, 11 Aralık Pazar günü Boyabat Daylı Stadında Bolu İli temsilcisi Yeniçağspor’u 1-0 yenerek aradığı çıkışı yakaladı.

Maçın 13. dakikasında 57 numaralı formasıyla Sinan Uzun'un attığı gol sonrasında her iki takımın mücadelesinde gol sesi gelmeyince 3 puanı alan 

temsilcimiz Boyabat 1868 Spor Ligin 10. Haftasında puanını 10'a ligdeki sırasını da 12'ye çıkardı.Yeniçağaspor da 13 puanda 11. sırada kaldı.

Maçın bitimiyle kameramıza konuşan Teknik Hoca  Resul Delireisoğlu ve kaptan Sinan Uzun, daha önceki maçlarda aradıkları galibiyeti  bulamamanın stresini yaşadıklarını, bu maçta aldıkları 3 puanla mutlu olduklarını ifade ederek, izleyicilere ve taraftarlarına ileriki maçlarda daha güzel sonuçlarla beraber olmak istiyoruz, dediler.

Taraftarların, tribünleri doldurması için ilçe merkezinden maç öncesinde minibüsler kaldırılması için istekler olduğunu da burada iletmiş olalım.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2022, 18:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115