Milletvekili Nazım Maviş Boyabat Belediye Başkanı Hüseyin Coşar’ı tebrik etti

Milletvekili Nazım Maviş Boyabat Belediye Başkanı Hüseyin Coşar’ı tebrik etti

Sinop Milletvekili Nazım Maviş 08 Temmuz 2022 cuma günü Belediye Meclis Salonun’da yapılan seçimle Boyabat Belediye Başkanı olan Hüseyin Coşar’ı tebrik etti. 

Seçim sonrasında Boyabat Belediyesinde konuşan Vekil Maviş ‘’ Alınan bu karar Boyabatımız için hayırlı olsun.Güzel bir günde hayırlı bir karar almış olduk.  Boyabat’a hizmet için daha güzel günlere daha  iyi hizmetlere vesile olacağından şüphe duymuyorum. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Ali İnci Beye teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde bugün bir seçim yaşadık. Bu tablo Boyabat’a yakışır bir tabloydu. Ben bir kardeşiniz olarak evladınız olarak  bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada , belki bugüne kadar olandan daha güçlü bir şekilde Boyabatın ve Belediye Başkanımızın arkasında hizmetlerin destekçisi olacağım.  Hep birlikte Boyabat için daha iyi ne yapabiliriz bunun çabasını vereceğiz.

Bu süreçte desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Hepinizin bu görev için layık olduğunu biliyorum ama içimizden bir kişi bu göreve gelecekti ve yapılan istişareler sonucu, Boyabat halkı ile yapılan görüşmeler sonucunda Hüseyin hocama bu görev tevdi edildi. Hocam inşallah hem abilik yaparak hemde Belediye Başkanlığı yaparak Boyabat’a bu hizmetleri kaldığı yerden en iyi yerlere taşıyacak. Aldığımız bu kararın hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Ayrıca bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Şefik Çakıcı kardeşime de teşekkür ediyor sağlık ve afiyet diliyorum. ‘’ dedi.

Boyabat’ın kendisi için çok önemli bir yer olduğunu ifade eden Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı  Ali İnce ‘’ Bu  kararın Boyabat’a hayırlı olacağına gönülden inanıyorum. Seçim yaparken arkadaşlarımızın her birinin ayrı ayrı  değerler olduğunu gördük. Verilen bu kararın doğru bir karar olduğuna inanıyorum. İnşallah Boyabat için hayırlı olacak.

Değerli dostlarım Milletvekilimiz, İl başkanımız, ilçe başkanımız bu süreç içerisinde benim burada yaptığım çalışmada, hem belediye meclis üyelerini Ankara’ya çağırmada ve diğer taraftan buraya gelerek tek tek dinleyerek , bakarak verdiğimiz bir karardır. Sıradan bir karar olmadığını bilin. Aranızdan şimdi ayrılacağım ancak Boyabat’ı bırakmıyorum, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı olarak Boyabatımız benimi için önemli. İnşallah bundan sonra sayın vekilimizle birlikte, sizlerle birikte daha iyiye doğru birlikte yürüyeceğiz. Başkanıma hayırlı uğurlu olsun diyorum. Hocamdan da bütün siyasileri kucaklayan bir belediye başkanlığı beklediğimi ifade ediyorum.  ‘’ dedi.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2022, 16:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
Osman kayı
Osman kayı - 2 yıl Önce

Hayırlı olsun Hüseyin Bey e , Boyabat için büyük kazanım... çok güzel işlere imza atacaktır inşAllah ...kendisi çok değerli bir insandır, devletine partisine bir çok hizmetleri olmuştur. Boyabat çehresi değişecek ve çok hizmetlere imza atacaktır.

SIRADAKİ HABER

banner115