Boyabat Devlet Hastanesi'ne 18 Doktor

Boyabat Devlet Hastanesi'ne 18 Doktor

Boyabat Devlet Hastanesi'ne 18 Doktor

Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi doktor açığının giderilmesi çalışmaları kapsamında 18 doktor ataması yapıldı.

Sinop'un Boyabat İlçesi 75. Yıl Devlet Hastanesi'nde  doktor açığının kapatılması kapsamıda 106. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü (DHY) kurasıyla  18 doktor araması yapıldı. 15 Pratisyen Hekim, 1 Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, 1 Fizik Tedavi Uzmanı ve 1 Göğüs Hastalıkları Uzmanı hekimin önümüzdeki günlerde Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi'nde göreve başlaması bekleniyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sağlıkçı
Sağlıkçı - 2 yıl Önce

Ağustos ayında her sene fazla hekim ataması olur. Önceki vekil döneminde yapılan yeni hastane binası sayesinde b grubuna çıkan hastanemizin en fazla hekim ataması olan ayda hakkı 3 uzman hekimmidir. Bu ayda alınamayan eksik branşlar ne zaman tamamlanacak. Zaten bu vekil geldi geleli ne zaman tam olduki.

Boyabatlı
Boyabatlı - 2 yıl Önce

Bu dönem sağlık bakanlığı tarafından 1.262 uzman hekim atanmış. Boyabatın nasibine 3 uzman hekim düşmüş. Vekilde bu durumu başarı gibi göstermiş.

Boyabatluya
Boyabatluya - 2 yıl Önce

Mesala eski hastanede 2. Basamak yoğun bakım yapacak alan yoktu. B grubuna çıkma kriterinden biri bu. Diğer kriterleride eski hastane binasında sağlama imkanı zayıftı.

Hastane çalışanı
Hastane çalışanı - 2 yıl Önce

Mesela eski hastanede 2. Basamak yoğun bakım kurulacak alan yoktu. Yeni hastanede bu alan vardı ve b sınıfına geçme kriterinden biri buydu. Buna benzer bazı kriterler yeni hastane binasında sağlanabildi. Boyabatlu yorumcuya cevaben

Boyabatlu
Boyabatlu - 2 yıl Önce

Bina sayesinde sınıf atlama kısmını anlayamadım lütfen açıklar misiniz? Mesela c sınıfından b sınıfına çıkmak icin şartlar nelerdi tam olarak? Bina ile ilgili şartlar mi vardı? Durağan in hastanesinin binası daha güzel kullanışlı sağlam neden hala durağan d sınıfı acaba?

Boyabatlu
Boyabatlu - 2 yıl Önce

Haklisiniz iyi ki eski değil onlardan bir önceki yönetim varmış da yeni hastane binası yapılmış deprem raporu alınarak. Umarım durağan hastanesi de başarılı bir yönetici ekibi ile d den c ye çıkabilir.

SIRADAKİ HABER

banner115