Vatandaş dehşet anlarını Boyabat Sesi’ne anlattı 

Vatandaş dehşet anlarını Boyabat Sesi’ne anlattı 

Sinop’un Boyabat İlçesinde meydana gelen yangında 5 ev kül oldu 2 kişi hayatını kaybetti. Yangın anlarını Boyabat Sesi Gazetesi’ne anlatan Dağ Tabaklı Köyü sakinlerinden Fatih Aslan bir kişiyi yanmaktan kurtardıklarını ve yangının daha da büyümesini engellemek için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

Yangınzede Fatih Aslan Boyabat Sesi Gazetesi’ne yaptığı açıklamada ;  ‘’  Köyümüzde gece 2 sularında tüp patlamasıyla uyandım, sonra camdan baktığımda Raşit Sevimoğlu’nun evinin yandığını farkettim. Hemen babamı uyandırdım müdahale edebilmek maksadıyla birlikte evin yanına koştuk. Ancak ev alev topuna dönmüştü. Daha sonra kızı ve damadına haber verdik. Babam Nurdoğan Aslan yangının yayıldığını farketti ve  bitişikteki evde ikamet eden yaşlı ve yalnız yaşayan Necati Sevimoğlu’nu kurtaralım dedi. 

Hemen önce onu yangından çıkardı. Biz köyümüzde bulunan yangın istasyonlarımızdan çektiğimiz suyla müdahalede bulunduk. Ancak yangın  10 dakika içinde 5 evi birden yaktı. Bizde yangının yayılmasını engellemek için Necati Sevimoğlu’nun evi karşısında bulunan eve su tuttuk ve yangının aşağıdaki evlere geçmesini engelledik. ‘’ dedi.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2024, 14:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Bağçacı
Mehmet Bağçacı - 4 ay Önce

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun sevenlerine sabırlar diliyorum.

Dursun usta
Dursun usta - 4 ay Önce

Bu yaşlılar yanlızbirakılmamılırdı

SIRADAKİ HABER

banner115