Vali Dr. Mustafa Özarslan, ilçe ziyaretlerine Boyabat’tan başladı

Vali Dr. Mustafa Özarslan, ilçe ziyaretlerine Boyabat’tan başladı

Bursa Nilüfer Kaymakamlığı'ndan Sinop Valiliğine atanan Vali Mustafa Özarslan, ilk ilçe ziyaretine Boyabat ilçesinden başladı.

Vali Özarslan, Boyabat ilçesini ziyaretinde, Hükümet Konağı önünde İlçe Kaymakamı Enver Yılmaz, Belediye Başkanı Hüseyin Coşar ve daire amirleri tarafından karşılandı. Vali Özarslan Kaymakamlık Makamında Boyabat Kaymakamı Enver Yılmaz'dan ilçe hakkında brifing aldı. Belediye Başkanı Hüseyin Coşar'ıda ziyaret eden Özarslan başkandan belediyenin çalışmaları ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Özarslan, Boyabat Halk Pazarını ziyaretinde manavlar ve yerli üreticilerle sohbet edip, pazar yerindeki bir kahvehanede vatandaşlarla birlikte çay içti.Daha sonra 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezinde ilçede görevli muhtarlarla bir araya gelerek muhtarlığın demokrasideki önemine değinip, muhtarları dinledi.

Vali Özarslan, ilçede hayırsever işadamı tarafından yaptırılan ve bu yıl hizmete açılacak olan Necdet Küçükbaş Ortaokulu'nda incelemelerde bulundu. Hayırsever işadamı Necdet Küçükbaş'a böyle bir eğitim kurumunun yapılmasında desteklerinden dolayı teşekkür etti.Ardından inşaatı devam eden Topalçam Millet Bahçesi'ndeki çalışmaları izleyip yetkililerden bilgi aldı. 

Özarslan, ilçeye bağlı Karacaören köyünde Şehit Turan Meşe'nin ailesini ziyareti ardından Boyabat Organize Sanayi Bölgesi'nde incelemelerde bulunarak Sinop'a dönecek.

Özarslan'ın ziyaretine İl Emniyet Müdürü Tarıkhan Çetiner, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ferhat Kuran, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Gül, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Şeref Kutu, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri ve stk temsilcileri katıldılar.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2023, 16:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hil
Hil - 9 ay Önce

Güzel başladı. Evet büyük ilçe olması yanında yoldur eğitimdir,hastanedir fazla problemi olmayan biryerden başlamak hiçbir şeyin değişmeyeceğini işareti gelTürkeline hangi köyün yolu var çöpler derelerde yol kenarlarında halen ücretli öğretmen kullanmak zorunda olan okullar,kış gelmiş kapıya dayanmiş odununu alamamış köylüSinoptan bazı bölümlerden biraydir randevu alamamış hastalar,ama sorarsanız turkeli şantiye alanı gibi kaymakamlık binası halk eğitim hali saha emniyet binası ćok yatırım yapılmış. 20 senedir nekadar yol nekadar kanalizasyon ............. boş konuşuyorum.

SIRADAKİ HABER

banner115