Üzümlü Kaymakamı Enver Yılmaz Boyabat'a atandı

Üzümlü Kaymakamı Enver Yılmaz Boyabat'a atandı

Boyabat Kaymakamlığına Üzümlü Kaymakamı Enver Yılmaz atandı

Sinop'un Boyabat İlçesi Kaymakamlığına Erzincan Üzümlü Kaymakamlığı görevini yürüten Enver Yılmaz atandı.

Resmi Gazete’nin 20 Ağustos 2021 Cuma  tarihli sayısında, " ATAMA KARARI "  başlığı ile yer alan kararnameye göre; İçişleri Bakanlığı bünyesindeki 624 mülki idare amirin görev yerleri değiştirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın imzasıyla atamaları yapılan kararnamede Boyabat Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin Teftiş Kurulu Başkanlığına Mülkiye Müfettişi olarak atandı.Mehmet Nuri Çetin'in bu göreve getirilmesi sonrasında Boyabat Kaymakamlığı görevine Erzincan Üzümlü Kaymakamı Enver Yılmaz görevlendirildi.

Boyabat Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin'e ilçemize verdiği hizmetleri için teşekkür ediyor, yeni kaymakamımız Enver Yılmaz'a başarılı çalışmalar diliyoruz.

Enver Yılmaz Kimdir ?

Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü’nde Memur olarak kamu görevine başladı ve daha sonra sırasıyla, Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nde Denetmen, Başbakanlıkta Uzman Yardımcısı, Başbakanlık Bilgi Edinme Değerlendirme Kurulu Raportörü, olarak görev yaptı.

İçişleri Bakanlığı tarafından açılan sınavı kazanarak 2009 yılında Aksaray Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Rize Fındıklı, Kırşehir Akçakent, Ardahan Posof,Erzincan Üzümlü'de Kaymakam ve Türközü Sınır Mülki İdare Amiri olarak görev yaptı.

İçişleri Bakanlığının 20 Ağustos 2021 Cuma tarih ve  2021/412 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile İlçemiz Kaymakamlığına atanan Kaymakam Yılmaz  Evli ve bir çocuk babasıdır.

-Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2021, 10:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115