Türkiye Basını Sinop'ta Buluşuyor

Türkiye Basını Sinop'ta Buluşuyor

 TÜRKİYE BASINI SİNOP’TA BULUŞUYOR

Türkiye'deki Gazeteciler Cemiyetleri ve Medya Derneklerinin üye olduğu Gazeteciler Federasyonlarının en üst düzeyde örgütü olan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’ nun 18. Başkanlar kurulunun Sinop’ta yapılacağı açıklandı. Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti tarafından yapılan açıklamada Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Başkanlar Kurulunun Sinop’ta toplanmasının Sinop’un tanıtımına önemli katkılar sağlayacağına değinilerek “İlimiz adına bu organizasyondan yüzümüzün akıyla çıkmamız gerekmektedir.” denildi.

Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun 18. Başkanlar kurulunun 2 – 5 Mayıs tarihleri arasında Sinop’ta toplanacağını, belirterek “Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti olarak Konfederasyonun ilk kuruluş süreci içinde de yer aldık. Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu bünyesinde bulunan 8 federasyon,  90 gazeteciler cemiyeti ve yaklaşık 20 bin üyesi ile şu anda Türk Basın ve medyasının çatı örgütü durumundadır. Konfederasyon Genel Başkanımız Sayın Nuri Kolaylı’nın yanı sıra,  Akdeniz Gazeteciler Federasyonu, Anadolu Gazeteciler Federasyonu, Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu, Ege Gazeteciler Federasyonu, Güney Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu, İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu, Karadeniz Gazeteciler Federasyonu, Marmara Gazeteciler Federasyonu Başkanları ve 90 gazeteciler cemiyeti Başkanlarını Sinop’ta ağırlamaya çalışacağız.” dedi.

 
Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel “Konfederasyonumuzun Sinop buluşmasında 18. Başkanlar kurulu toplantısı gerçekleştirilecek ayrıca Sinop Üniversitesi rektörlüğü tarafından Basın etiği konusunda bir de çalıştay düzenlenecektir. 2-5 Mayıs tarihleri arasındaki bu büyük buluşmada gerçekleştireceğimiz gezi programları ile de Sinop’u çeşitli yönleri ile tanıtmaya çalışacağız. Turizm sezonuna girerken Türk Basın ve medyasının çatı örgütünün Sinop’ta toplanmasını son derece fazla önemsiyoruz. Ayrıca böyle geniş katılımlı bir toplantıya ev sahipliği yapacağımız içinde Sinop ve ilçelerimizin tamamında örgütlenmesini tamamlamış olan Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyetimiz 70 üyesi ile tatlı bir telaş ve heyecan içindedir. “ dedi.

 
Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 18. Başkanlar kurulu Sinop buluşması ile ilgili hazırlıklar ile de bilgi veren Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel; "Valiliğimiz, Belediyemiz, Rektörlüğümüz, Sinop Ticaret ve Sanayi Odamız ve SİAD başta olmak üzere çeşitli kurum ve kuruluşların destekleri sağlanmıştır. Bu önemli organizasyona katkı sağlayan kurumlarla ilgili daha sonra kamuoyumuz bilgilendirilecektir. Tüm cemiyet olarak 2-5 Mayıs tarihlerine kilitlenmiş bulunuyoruz. Sinop’un tanıtımı bakımından giriştiğimiz ve üstlendiğimiz ev sahipliğinden umuyorum ki Sinop olarak yüz akıyla çıkmayı başaracağız." dedi

-Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2019, 19:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115