Şükrü Kaya Gazetemizi Ziyaret Etti

Şükrü Kaya Gazetemizi Ziyaret Etti

Şükrü Kaya Yeni Zelanda'da Yapılan Saldırıyı Kınadı

Boyabat Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Şükrü Kaya 16.03.2019 Cumartesi günü gazetemizi ziyaret etti.

Sohbet havasında geçen ziyaret esnasında gündeme dair önemli açıklamalar yapan Kaya 15 Mart'ta Yeni Zelanda'da Camilere yapılan insanlık dışı terör saldırısına da çok sert tepki gösterdi.

Kaya ''İnsanlık dışı bir saldırı Müslüman ve Türk Dünyasına her zaman sistematik bir şekilde yapılan bir durum.Tarih boyunca haçlı zihniyeti ile hareket eden  bu düşmanlarımız günümüzde de her fırsatı kollayarak Türk ve Müslüman coğrafyalarına, insanlarına eziyet etmekten kendilerini geri çekmiyorlar.

Dün Yeni Zelanda'da Cuma Namazı esnasında savunmasız müslümanlara karşı yapılan bu saldırı da bunlardan biri. Canice yapılan bu saldırıyı kınıyor,ölenlere Allahtan rahmet yaralı kardeşlerimize de şifa diliyorum.

Ayasofya Cami'nin ibadete açılması için eylem yapan ve orada ezan okuyan bir kişi olarak , Ayasofya ile ilgili Türk Dünyasına da tehdit içeren  mesajlar vermekten geri kalmayan, o zihniyete şunu hatırlatmak isterim; Ülkücü Hareketin son neferi düşene kadar seve seve mücadele ederiz,elimizi taşın altına koymaktan geri durmayız.'' ifadelerini kullandı.

-Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2019, 12:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138