Sinop’ta 10 Ocak buluşması

Sinop’ta 10 Ocak buluşması

Sinop'ta 10 Ocak Buluşması

Sinop ve ilçelerinde görev yapan ulusal ve yerel medya kuruluşlarının temsilcileri, Sinop Valiliği tarafından düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Sinop Valiliği tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kahvaltı programı düzenlendi. Sinop İl özel İdaresi Sosyal tesislerinde düzenlenen programa Vali Vekili Ali Osman Bulat, Vali Yardımcısı Ahmet Berkay Deniz, Sinop Cumhuriyet Başsavcısı Mesut Pektaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl, Sinop Valiliği İl Basın Halkla İlişkiler Müdürü Burcu Gürsu, Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, Sinop Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hikmet Kurada, Sinop merkez ve ilçelerde görev yapan ulusal ve yerel medya kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Düzenlenen programda bir konuşma yapan Sinop Vali Vekili Ali Osman Bulat, mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini yerine getirmeye çalışan tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Bulat; “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Türkiye’ye özgü bir gün ve Türkiye’de kutlanıyor ve bugünde bir araya gelmiş bulunuyoruz. Hepinizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum. Gazetecilik mesleği gerçekten çok değerli bir meslektir, tabi hakkını vererek yapanlar, emek vererek yapanlar için. Gerek halkın yöneticilerine ulaşma vasıtası olarak gerekse yöneticilerin halka kendini, hizmetlerini ve yaptıklarını ulaştırmada bir aracıdır. Doğru bilgiyi ve gerçek bilgiyi öğrenmede, halkın bunu sağlamasında ve yeri geldiğinde de bilinçlenmesinde önemli bir araçtır. Bu açıdan bizler buna değer veriyoruz. İnşallah sizlerde bu bilinçle yüklendiğiniz misyonun bilincinde olarak görevinizi ifa edersiniz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2023, 11:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115