Sinoplu Gazetecilerden Başkan Çakıcı'ya Teşekkür Ziyareti

Sinoplu Gazetecilerden Başkan Çakıcı'ya Teşekkür Ziyareti

Sinoplu Gazeteciler Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'yı makamında ziyaret ettiler.

Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyetine mensup gazeteciler Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'ya 2-5 Mayıs tarihleri arasında ülke genelindeki gazeteciler cemiyetlerinin başkan ve temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen ,Türkiye Gazeteciler Konfedarasyonu (TGK) Sinop Başkanlar Buluşmasına, yapmış olduğu katklarından dolayı plaket takdim ettiler.

Plaketi Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti  adına Başkan Cengiz Demirel sundu.

Demirel''2-5 Mayıs tarihleri arasında Sinop'ta gerçekleştirilenyaklaşık ikiyüz kişi ve sekiz federasyon katılımıyla yapılan organizasyonda bizlere katkı sağladınız.Bizler misafirlerimizi Sinop'tan mutlu gönderdik.Yayınlanan haber ve yazılara baktığımız da Sinop'a büyük katkı sağladığını bu yazda bunu hissedeceğiz.Bunu tek başımıza yapmamız mümkün değildi bu katkının sembolü olarak bugünün anısına size plaket takdim etmek istiyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Konuşmasına devamla Başkan Cengiz Demirel Karadeniz Gazeteciler Konfederasyonun Eylül ayında  30 başkan ile yapmayı planladığı toplantıyı Boyabat'ta gerçekleştirmek istediğini ifade etti.

Bunun Boyabat'a ciddi manada bir katkısı olacağını söyleyen Demirel etkinliğe ev sahipliği yapmaya destek veren Başkan Çakıcı'ya duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

Şefik Çakıcı ''Sinop Gazeteciler Cemiyeti'ne çok teşekkür ederim.Aslında bu cemiyet bizlere rehber oluyor yaptığı etkinliklerle Sinop'a değer katıyor.

Karadeniz bölgesi gazetecilerini ağırlamaktan mutlu olacağım,onlara Boyabat'ı Sinop'u unutmamak kaydıyla bir hatıra yaşattıracağız inşallah.

Sinop için ne yapılması gerkiyorsa Boyabat Belediye Başkanı olarak yapmaya hazırım.'' dedi.

Ziyarete Başkan Cengiz Demirel'in yanısıra,İsmet Sezer,Osman Aksu,Halit Gümüş,Serhat Özşahin ve Ali Sezer katıldılar.

-Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2019, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115