Sinop Valisi Şakalar, Boyabat İlçesinde Ziyaretlerde Bulundu 

Sinop Valisi Köksal Şakalar, Boyabat ilçesini ziyaret ederek BOSB Müteşebbis Heyetiyle yaptığı toplantı sonrasında ilçe içinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Sinop Valisi Şakalar, Boyabat İlçesinde Ziyaretlerde Bulundu 

Sinop Valisi Şakalar, Boyabat İlçesinde Ziyaretlerde Bulundu 

Sinop Valisi Köksal Şakalar, Boyabat ilçesini ziyaret ederek BOSB Müteşebbis Heyetiyle yaptığı toplantı sonrasında ilçe içinde ziyaret ve incelemelerde bulundu. 

Sinop Valisi Köksal Şakalar Boyabat ziyaretinde İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy'u makamında ziyaret ettikten sonra Kaymakamlık Toplantı Salonunda Boyabat Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti ile toplantı yaptı. 

Vali Şakalar, başkanlığını yaptığı Boyabat Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti toplantısında Boyabat Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Kenan Esen'in sinevizyon gösterimi yoluyla verdiği bilgiler sonrasında, BOSB'nun 2018 yılı bütçesi ibra edilip,  2019 yılı tahmini bütçesi de karara bağlandı.Toplantı dilek ve temennilerin dinlenip cevaplandırılmasıyla sona erdi. 

Vali Şakalar toplantı sonrasında Boyabat ilçe merkezindeki Şehit Piyade Uzman Çavuş Sadık Aparangil ailesini ziyaret etti. Ziyaretçi heyeti kapıda karşılayan Şehit Aparangil'ilin babası Recep Aparangil, Vali Şakalar ve beraberindeki heyete ziyaretleri için teşekkür etti. Vali Şakalar Şehit Sadık Aparangil'in 4,5 yaşındaki kızına hediye verip sohbet etti. Şehit Sadık Aparangil için Kur'an-ı Kerim okunuşu sonrasında ziyaret sona erdi. 

Vali Şakalar, inşaatı süren tarihi Kemaldede Camisinde incelemeler yaptıktan sonra Tarihi Orta Çarşıyı gezip bir kahvehane önünde oturup vatandaşlarla birlikte çay içip sohbet etti. 

Yeni Hükümet Konağı inşaatını da ziyaret eden Vali Şakalar, yetkililerden bilgi aldı. İnşaat ziyareti sonrasında Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Odası'nı ziyaret eden Şakalar, Oda Başkanı Murat Yükselecek'ten çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. 

Vali Şakalar son ziyaretini Boyabat Organize Sanayi Bölgesindeki Kuzey Kristal Fabrikasına yapıp, buradaki incelemelerinden sonra Sinop'a hareket etti. 

Sinop Valisi Köksal Şakalar'ın ilçe içine giriş, ziyaretleri ve çıkışında İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Kmutanlığı ekiplerinin yoğun güvenlik önlemleri aldığı görüldü.

Vali Şakalar'ın ziyaret programına İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy, Belediye Başkan Vekili İsa Bağcı, İl Jandarma Komutanı J. Albay Halil Altıntaş, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Sinop Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Feridun Delen, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Gülcü, Jandarma Astsubay Kıdemli Baççavuş Özay Topçu, Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Çakır, Boyabat Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti üyeleri ve diğer ilgililer katıldılar.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2019, 18:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115