Sinop'ta gösteri ve yürüyüş güzergahları belirlendi 

Sinop'ta gösteri ve yürüyüş güzergahları belirlendi 

Sinop'ta gösteri ve yürüyüş güzergahları belirlendi 

Sinop İl Merkezinde yapılacak toplantı ve gösteri yürüyüşü yer ve güzergahları belirlendi.

Sinop Valiliği tarafından, İl Merkezinde yapılacak toplantı ve gösteri yürüyüşü yer ve güzergahlarında yapılan değişiklikler ile ilgili bilgilendirme yapıldı.  

Sinop Valiliği tarafından yapılan açıklamada, İl Merkezinde yapılacak toplantı ve gösteri yürüyüşü yer ve güzergahının, 2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'nun 6.maddesine göre ilgili kurum ve kuruluşlardan alınan görüşler doğrultusunda yeniden belirlendiği bildirildi. 

Açıklamada şu ifadelere yer verildi; “İlimiz Merkezinde 2019 yılı için toplantı ve gösteri yürüyüşü yer ve güzergahı, 2911 sayılı toplantı ve gösteri yürüyüşleri Kanunu’nun 6. Maddesinde belirtilen, ‘’... kamu düzenini ve genel asayişi bozmayacak ve vatandaşların günlük yaşamını aşırı ve katlanılamaz derecede zorlaştırmayacak şekilde ...’’ 

Kriterleri göz önünde bulundurularak Valilik Makamı’nın 14.01.2019 tarihli ve 373 sayılı Olurlarıyla aşağıdaki şekilde belirlenmiştir, Toplanma Yeri : Sinop Belediyesi Kamyon Garajı. Yürüyüş Güzergahı: Sinop Belediyesi Kamyon Garajından hareket edilerek, Hamsi Yolu Sokak, Kurtuluş Caddesi ve İskele Caddesi üzerinden, Bülent Ecevit Caddesi üzerinde bulunan Atatürk Anıtı Önü. Toplantı( Miting) Alanı: Bülent Ecevit Caddesi üzerindeki Atatürk Anıtı Önü.

-Haber Merkezi


 

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2019, 12:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138