Sinop Emniyetinden 174. Yıl programı 

Sinop Emniyetinden 174. Yıl programı 

Sinop Emniyetinden 174. Yıl programı 

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, Türk Polis Teşkilatı'nın 174. kuruluş yıldönümü kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi. 

Etkinlikler kapsamında ilk tören Hükümet Konağı önünde gerçekleştirildi. Sinop İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’in Atatürk anıtına çelenk sunması ile başlayan tören Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla sona erdi.  Ardından Sinop İskele Meydanı'nda devam eden törende günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, polis teşkilatının 174. Yılını kutlamanın haklı gurunu yaşadıklarını söyledi. 

Dağdeviren; “Teşkilatımızın 174. kuruluş yıldönümünü hep beraber kutluyoruz. Öncelikle bu vesileyle buraya teşvik ederek bizleri onurlandıran sizlere saygılarımı arz ediyorum. Türk Polis Teşkilatı 1885’ten kurulduğu bugüne dek çağa ayak uydurabilen ve dünya üzerindeki diğer polis teşkilatlarıyla kıyaslandığında suç ve suçlularla mücadelede başarısını ispat etmiş bir teşkilattır. Her geçen gün de bu başarısına yeni ve bilimsel aktivitelerle algılar sunmakta ve kendini geliştirmeye devam etmektedir. 174. yıldönümünü kutladığımız teşkilatımızın zaman zaman hepimizin birlikte gördüğü gibi vücuduna farklı geldiğini düşündüğü şeyleri kendi bünyesinden atabilmeyi başarabilmiş bir teşkilattır. Şuna herkes emin olsun ki, Türk Polis Teşkilatı gücünü hukukun üstünlüğünden ve yasalardan alan halkın hizmetinde olan daime milli iradenin evriminde olan bir teşkilattır” dedi. 

İl Emniyet Müdürü Dağdeviren'in açıklamalarının ardından program, hafta kapsamında düzenşenen çeşitli yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi ile devam etti. Programda ayrıca bando gösterisi, emniyet personelleri ve özel harekat timinin geçiş töreni gerçekleştirildi.

-Haber Merkezi


 

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2019, 13:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115