SİAD Yerel Basının Yanında

SİAD Yerel Basının Yanında

Sinoplu İş Adamları Derneği (SİAD) Yerel Basının Yanında

Gazetecilere destek çığ gibi büyüyor.

Sinop'ta 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti olarak başlatılan ve 12 gazetede birden yayımlanan deklarasyona destek büyüyor.Nazım Maviş,Barış Karadeniz,Barış Ayhan'dan sonra SİAD Başkanı Rafet Orhan'da yerel basının haklılığını ifade ederek sonuna kadar yanlarında olduğunu açıkladı.Orhan açıklamasında;

''Güzel memleketimiz Sinopumuzda yerel gazetelerimizin radyolarımızın ve haber sitelerinin Sinop 15 Eylül Gazeteciler Başkanımız Cengiz Demirel önderliğinde yayınladıkları manifestoyu sonuna kadar destekliyor tüm Sinop kamuoyunun bu haklı ve onurlu duruşa destek olması gerektiğini düşünüyorum.

Sinoplu İş Adamları Derneği olarak geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte yerel basınımızın yanında olduk olmaya devam edeceğiz.

Demokrasinin olmazsa olmazı, halkın vicdanının hür sesi gazetecilerimizin karşılaştığı sıkıntıların giderilmesi uğradıkları haksızlıkların sona erdirilmesi için tüm yetkilileri göreve çağırıyoruz.

15 Eylül Gazeteciler Cemiyetimizin ve tüm yerel gazetecilerimizin bu haklı mücadelesinde onlara yürekten destek verdiğimizi buradan kamuoyuyla paylaşıyor herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum.'' dedi.

-Haber Merkezi
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115