SİAD Expo Fuarı bugün açılıyor

Sinoplu İş Adamları Derneği (SİAD) tarafından organize edilen ve TOBB’nin resmi olarak izni ile gerçekleşecek olan Sinop’un ilk fuarı SİAD EXPO kapılarını bugün açıyor. SİAD EXPO’ya 130 yatırımcı firma katılırken bazı firmaların yurt dışından katılmaları nedeni ile fuar uluslararası boyuta da taşınırken SİAD Genel Başkanı Rafet Orhan kendilerine duyulan güven nedeni ile 130 firma ve diğer katılımcılara teşekkür etti.

SİAD Expo Fuarı bugün açılıyor

Sinop için buluşalım, Birlikte kazanalım “ sloganı ile düzenlenen SİAD EXPO’nun açılışında siyaset ve bürokrasinin zirvelerinde yer alan çok sayıda kişinin yer alması bekleniyor. Çeşitli partilerin genel başkan ya da genel başkan yardımcısı düzeyinde açılışa katılacakları açıklanırken özellikle İstanbul Bürokrasisinin de üst düzeyde SİAD EXPO açılışında yer alacağı bekleniyor.  Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA), Ticaret ve Sanayi Odası, MÜSİAD, İstanbul Sinopspor’un yanı sıra çeşitli spor  kulüpleri, çeşitli vakıflar ve  Sinop Üniversitesi’nin de açılışa katılacakları belirlendi.
Bir çok Bakanlığın açılışa temsilci göndereceği, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’un ise açılışa katılacağı bildirildi.Sinop Valisi Köksal Şakalar’ın Yanısıra Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan ve İlçe Belediye Başkanları da Açılışa katılırken İstanbul Belediyelerinin önemli bir bölümü ve Katymakamlıkların da SİAD EXPO’nun açılışında yer alması bekleniyor. Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti’de  27 gazeteci ile fuara katılırken sinop’ta yayınlarını sürdüren 12 gazete 3 radyo ve haber ajanslarının imtiyaz sahipleri de SİAD EXPO’ ya katılıyor.

KOSGEP  tarafından desteklenen SİAD EXPO hakkında konuşan SİAD Genel Başkanı Rafet ekonomik sıkıntılar nedeni ile çeşitli fuarların iptal edildiği bir dönemde hiç tereddüt etmeden kararlılıkla yollarına devam ettiklerini bildirirken “ tek amacımız var o da Sinoplu İş insanalarını bu fuar ortamında buluşturmaktır. Buluşmak, kaynaşmak ve hep birlikte kazanmak ana sloganımız oldu. Sinop’un ilk fuarını gerçekleştiriyoruz. 130 dolayında firma Yeşilköy Fuar Merkezinde yerini alıyor. Bunu gerçekten bir başarı olarak görüyoruz. Bunu ayrıca bizlere olan bir güven olarak da değerlendirebiliriz. Bu nedenle tüm katılımcılarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu fuara çok geniş bir kadro ile çok ciddi bir şekilde hazırlandık. Başta yönetim kurulumuz olmak üzere bu fuara emek veren tüm arkadaşlarımıza dostlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bu fuardan Sinoplu İş İnsanlarımız mutlaka kazançlı çıkacaklardır. Ayrıca fuarın Sinop’umuza da önemli katkıları olacaktır. Bundan eminiz. “ dedi. SİAD Genel Başkanı Rafet Orhan Sinop Basınının da geniş bir katılım göstermesiyle ilgili olarak da “ İlimizin Basını belki de ilk kez bu denli kalabalık bir şekilde topluca İstanbul’da bir etkinliğe katılıyor. Duyarlılıkları nedeni ile tüm basın mensubu dostlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

SİAD EXPO 22 aralığa kadar devam edecek. -A.Sezer

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2019, 17:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115