Şehidimizin Adı Kütüphanede Yaşayacak

Şehidimizin Adı Kütüphanede Yaşayacak

Şehidin adı kütüphanede yaşatılacak 

Kuzey Irak'ta bulunan askeri üs bölgesinde yaşanan silah kazası sonucu şehit olan Sinoplu Piyade Uzman Onbaşı Mahmut Mücahit Ülgen’in adı, Kabalı Köyü Ortaokulunda yaptırılan Kütüphanede yaşatılacak.

Geçtiğimiz Ocak ayında Kuzey Irak'ta bulunan askeri üs bölgesinde yaşanan silah kazası sonucu şehit olan Sinoplu Piyade Uzman Onbaşı Mahmut Mücahit Ülgen anısına bir kütüphane oluşturuldu. Kabalı Köyü Ortaokulunda yaptırılan Kütüphane, düzenlenen törenle açıldı. 

Açılış törenine, Vali Köksal Şakalar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halil Altıntaş, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Davut Kaya,  Kurum Müdürleri, Şehidimizin ailesi, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan programda daha sonra Şehidimizin özgeçmişi okundu.  

Kabalı Köyü Ortaokulu Müdürü Ferhat Ünal’ın  açılış konuşmasını yapması ve  Yaşayan Şehit Kütüphaneleri gönüllü grubu Sinop Koordinatörü Esin Tümer’in selamlama  konuşması  ile devam eden programda Vali Köksal Şakalar, Yaşayan Şehit Kütüphaneleri gönüllü grubu Sinop Koordinatörü Esin Tümer’e plaket takdim etti. Törende daha sonra Vali Köksal Şakalar, Şehidimizin ailesi ile birlikte kütüphanenin açılış kurdelesini kesti.  Program, protokol üyeleri ve katılımcıların kütüphaneyi gezmelerinin ardından sona erdi.

-Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138