Saraydüzü Türkaylar İlkokulu eğitim ve öğretime hazır değil!

Okullar 6 Eylül’de açılıyor! Saraydüzü Türkaylar İlkokulu eğitim ve öğretime hazır değil!

Saraydüzü Türkaylar İlkokulu  eğitim ve öğretime hazır değil!

Saraydüzü Türkaylar İlkokulu  eğitim ve öğretime hazır değil!

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kala Saraydüzü Türkaylar İlkokulu’nda eğitim ve öğretim için fiziki mekanın hazır olmadığı bildirildi. 

Emekli olduktan sonra Saraydüzü’ne yerleşen bir vatandaş aşağıdaki fotoğrafları göndererek okulun içler acısı durumuna dikkat çekti. Fotoğraflarda derslik duvarlarının yer yer döküldüğü, tuvalet kapılarının bulunmadığı görülüyor.

Torununu okula kaydettirmeye giden ve isminin açıklanmasını istemeyen vatandaş ‘‘ Yaz boyu hiç birşey yapmayıp, bunca işi 3-5 günlük bir süreye sıkıştırmak, tam anlamıyla göç yolda düzülür mantığıyla hareket etmektir. Bu çocuklar kışın soğugunda ne yaparlar, düşünmek bile istemiyorum’’ diyerek tepkisini dile getirdi. 

(*göç yolda düzülür - 1. `işe başlansın arkası gelir, eksikler zamanla giderilir` anlamında kullanılan bir söz )

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2021, 10:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
memoli
memoli - 3 yıl Önce

sayın kaymakamımız okula bi uğrarmısınız her taraf dökülüyor.

Ahmet57
Ahmet57 - 3 yıl Önce

İşte o kapatılan kullanılmiyor dediğiniz harabe metruk bina da cocuklar eğitim alacaklar ana bina tadilatta olduğu için bir araştırın insanlara haksız ithamda bulunmayın sizler çocuklarınızın burda eğitim almasını ister misiniz? Nasıl alacaklarsa bu şartlarda!

Vatandaş
Vatandaş - 3 yıl Önce

Şükrü Nural okuduğun haberi iyi anla da yorum yap. Adam zaten okul binası tadilata gireceğinden dolayı öğrencilerin eğitim göreceği yurt binasını çekmiş daha hazır değil diye. Neresi yalan?

VATANDAŞ
VATANDAŞ - 3 yıl Önce

BU FOTOĞRAF ÇEKİLEN BİLE KAPATILAN YURT BİNASI BİR BÖLÜMÜ 112 ACİL SERVİS VE TSM OLARAK KULLANILIYOR DİĞER KISIM KULLANILMIYOR.

ŞÜKRÜ NURAL
ŞÜKRÜ NURAL - 3 yıl Önce

vay be ne güzel olurdu kardolabının, ranzaların üzerinde ders işlemesi emekli dayı okul sınıfı diye girip üşenmeden fotoğraf çektiğin yer kullanıma kapalı öğrenci yurdu devlet servis taşımacılığını çıkardığı uzun seneler önce yurt hizmet vermeye kapandı bir takım depo vs olarak kullanılıyor. genede emekli amcaya teşekkürler en azından yalanda olsa haber yaptırmış :D

Ahmet57
Ahmet57 @ŞÜKRÜ NURAL - 3 yıl Önce

Çocukların bu binada( eski yurt binası) eğitim alacağı ana binanın deprem güçlendirmesi nedeniyle tadilatta olduğu soylendi. Çocuklar veliler ve öğretmenler bu binaya girince şok yaşadık şaka gibi. Fotoğraflar tam da olduğu gibi daha çekmediği yerlerde var, burada hangi çocuk nasıl eğitim alacak, camlar kırık, kapilar yok musluk yok,yan taraf 112 , aynı bina icindeler.Covid 19 test odası ile okul yemekhanesi bitişik bu mu yalan haber... Git bak okulun haline.İlla birşeyler olması için çocuklarımızın canının yanması mı gerekli...

Veli
Veli - 3 yıl Önce

1. Sınıflar okula tamda bu pislik içinde okula başlatıldı. Sayın kaymakamım lutfen gereğini yapar mısınız

SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138