Saraydüzü Kaymakamlığı'na atanan Tugay Kalkanlı, görevine başladı

Saraydüzü Kaymakamlığı'na atanan Tugay Kalkanlı, görevine başladı

Saraydüzü Kaymakamlığı'na atanan Tugay Kalkanlı, görevine başladı

04/02/2022 tarihli İçişleri Bakanlığı onayıyla Saraydüzü İlçe Kaymakamlığına atanan Tugay Kalkanlı, görevine başladı.

Kaymakam Tugay Kalkanlı, 1994 yılında Antalya’nın Kaş ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kaş'ta, lise eğitimini  Antalya Erünal Sosyal Bilimler Lisesinde tamamladı. 2018 yılında Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesinden tam burslu olarak mezun olan Kalkanlı 1,5 yıl süreyle Erzurum/Tekman Seçim Müdürü sonrasında ise 1 yıl süreyle Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığında Uzman Yardımcısı olarak görev yaptı.

Kaymakam Kalkanlı, bu görevi sırasında kaymakam adaylığı sınavını Türkiye ikincisi olarak kazanmış olup il merkez stajını Denizli Valiliğinde, teftiş stajını Siirt ve Zonguldak illerinde, kaymakam refikliğini stajını ise Erzurum/Oltu ve Mersin/Yenişehir ilçelerinde tamamladı.

04/02/2022 tarihli İçişleri Bakanlığı onayıyla Saraydüzü Kaymakamlığı'na vekaleten görevlendirilen Kalkanlı,  Saraydüzü ilçesindeki görevine 10/02/2022 tarihinde başladı. 

Kaymakam Tugay Kalkanlı, halen Hacı Bayram Veli Üniversitesi Anayasa Hukuku alanında yüksek lisans eğitimine devam etmekte ve evlidir.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2022, 22:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115