Samsunda’ki koşuya Boyabat damga vurdu !

Samsunda’ki koşuya Boyabat damga vurdu !

Samsunda’ki koşuya Boyabat damga vurdu !

Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu'nun Samsun'da düzenlediği 8-10 Mart Büyükler Salon Türkiye Şampiyonası’na Boyabatlı Okçu Enes Kabaoğlu damga vurdu.

Sinop’un Boyabat İlçesinde her geçen gün gelişen ve ilgi gören Geleneksel Okçulukta başarılı sonuçlar devam ediyor. Bu kapsamda  Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu'nun Samsun'da düzenlediği 8-10 Mart Büyükler Salon Türkiye Şampiyonası’na Sinop'u temsilen katılan Boyabat Eğitim Spor kulübü kemankeşi Enes Kabaoğlu  büyük bir başarı elde ederek 600 kişi arasından 4.'lük kazandı. 

Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu Başkanı Cengiz Toksöz, Enes Kabaoğlu'nu tebrik ve kulüp yöneticisi Murat Kanber'e teşekkür etti. 

Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu Sinop İl Temsilcisi Murat Kanber konuya ilişkin Boyabat Sesi Gazetesi’ne yaptığı açıklamada ‘’  Her geçen gün Boyabat’ta Geleneksel Okçuluk daha da ilgi görüyor. Vatandaşlarımıza bu sporu tanıtmaya devam ediyoruz. Çalışmalarımızın karşılığını da yarışmalarda aldığımız derecelerle taçlandırıyoruz. Bizden desteklerini esirgemeyen Valimiz Sayın Mustafa Özarslan’a,  Boyabat Kaymakamımız Sayın Enver Yılmaz’a, Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Coşar’a, Sinop Gençlik Müdürümüz Sayın Mehmet Kalyon’a, Milli Eğitim Müdürümüz ve Kulüp başkanımız Sayın Osman Özkan’a , Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Sayın Nuri Aslan’a teşekkür ederiz’’ dedi

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2024, 15:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115