Milletvekili Maviş'ten Başkan Çakıcı'ya Tebrik Ziyareti

Milletvekili Maviş'ten Başkan Çakıcı'ya Tebrik Ziyareti

Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş 2. dönen Boyabat Belediye Başkanlığına seçilen Şefik Çakıcı'yı makamında ziyaret ederek tebrik etti. 

Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Boyabat ziyaretinde önce Ak Parti İlçe Başkanlığına giderek 31 Mart yerel seçimlerinde gösterdikleri gayret ve çalışmalarından dolayı İlçe Başkanı Ferhat Yıldız'ı ve tüm parti teşkilatı üyelerini tebrik edip başarılar diledi. 

Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız da kendilerini ziyaret eden Maviş'e ilçedeki hizmetler için kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür edip, önümüzdeki dönemlerde de desteklerini sürdüreceğine hiç şüphemiz yoktur, dedi. 

Maviş, beraberindeki Ak Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun ve Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Üçüncüoğlu olmak üzere Boyabat Belediyesi'ne gitti. Belediye personeli tarafından belediye önünde çiçek sunularak karşılanan Maviş, Başkan Çakıcı'yı makamında ziyaret ederek tebrik etti. 

Nazım Maviş, tebrik ziyaretinde yaptığı konuşmasında yerel seçim sürecinde Boyabat Ak Parti teşkilatının tüm kademelerindeki görevlilerin gece gündüz demeden çalıştıklarını, muhalefet tarafından haksız ve iftiraya dayalı algı operasyonlarına rağmen başarılı sonuçlar aldıklarını ifade etti. 

Maviş, konuşmasında "Allah'a hamd olsun ki 2019 seçimleri Ak Parti'nin Sinop'taki başarı çıtası daha da yukarıya çıkardığı bir seçim oldu. Dikmen, Gerze, Erfelek ve Türkeli olmak üzere dört yeni ilçemiz Ak Partili belediyecilikle buluştu. Ak Parti Sinop'taki siyasi tarihinde ilk defa sekiz ilçenin yedisinde belediye başkanlığı kazanılarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Bu başarıyla ne kadar gurur duysak azdır. Bu başarıda Sinop İl başkanlığımızdan, tüm ilçe başkanlıkları ve her kademedeki partililerimizin payı vardır. Kendilerini tekrardan tebrik ediyorum. Aynı şekilde Sinop'taki 21 olan il genel meclisi üyelerinin 18'ini alarak ta yeni bir başarıya imza atmış olduk. 

Vekil Nazım Maviş, Boyabat'taki seçim yarışında muhalefetin İşkur üzerinden hassasiyetler kaşınmak üzere buradan rant devşirmeye çalıştıklarını dile getirerek "Boyabat üzerinde ciddi bir operasyon yapmaya çalıştılar. Hamd olsun başta Boyabatlı hemşehrilerimiz olmak üzere teşkilatımızın birliği bütünlüğü, teşkilatımızın birliği bütünlüğü, belediye başkanımızın ortaya koyduğu performans bu kumpasın içinde olanların heveslerini kursaklarında bıraktı. Bunun için de tahriklere yalanlara kapılmayan Boyabat halkına çok teşekkür ediyorum. 

Maviş, Boyabat ilçesinin diğer ilçelere nazaran yatırımlardan daha az pay almasına rağmen Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'nın kendi gayretleri ve belediyenin kaynaklarıyla başarılı bir 5 yıl geçirdiğini vurgulayarak "Buna rağmen büyük başarılar elde eden başkanımızı tekrardan kutluyor, tebrik ediyorum. Önümüzdeki 5 yıllık dönemde inşallah büyük başarılara imza atacağız." dedi. 

Başkan Çakıcı, kendisini ziyaret edip hayırlı olsun dileklerinde bulunan Maviş'e teşekkür edip "Bu koltuk, kutsal bir koltuk, bir taraftan da ateşten bir gömlek . Ama iki şeyi unutmadım, birincisi can, ikincisi makam. Canın ne zaman verildiğini ve ne zaman alınacağını bilemeyiz. Ama makamın verileceği ve biteceği tarih bellidir. Biz bir taraftan şehrin içindeki yaşayanları yönetirken, şehirlerimize karşı olan umutları da yöneteceğiz. Sadece Boyabat'ta yaşayanların değil, gurbetteki Boyabatlılar'ın hatta nüfusunda Boyabat yazan 170 bin vatandaşımızı, hatta ileride doğacak çocukları da düşünerek bir yönetim sergileyeceğiz. Boyabat'ın kültürünü, tarihini ve medeniyetlerini de yaşatacak koruyacak bir belediye başkanı olmak istiyoruz. İnşallah belediye başkanı ve meclisimizle birlikte bu hayalleri, umutları gerçekleştireceğiz" dedi. 

Mahmut Coşkun


 


 

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2019, 17:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
muhalif seçmen...
muhalif seçmen... - 5 yıl Önce

seçimler bitti,kazananlar koltuklarına oturdu.
fakat...
geriye ne kaldı derseniz,
kimi siyasilerin kin ve nefret dolu söylemleri,hala gök kubbede yankılıyor olması!
nasıl yankılanmasın ki!
kendi partilerine oy vermeyenleri "kanı bozuk" kişiler olarak nitelendirmeleri, askerimize,polisimize kurşun sıkan katil teröristlerle aynı kefeye koyarak söylemlerde bulunmaları ne vicdanlara sığar nede insanlığa!
bir koltuk kazanmak için halkının yarısını en ağır hakaretlerle itham etmeye değer mi?
nasıl göz göze geleceğiz!
nasıl selamlaşacağız!
nasıl tokalaşacağız!
nasıl bir kahvede oturup sohbet edeceğiz!
gönülleri kırdıktan sonra.
değer mi ?

Ordan Burdancı
Ordan Burdancı - 5 yıl Önce

Başkan Ferhat YILDIZ mı? Yoksa Şefik ÇAKICI mı? Bu nasıl bir görüntüdür?

muhtar
muhtar - 5 yıl Önce

Şefik Çakıcının odasındaki fotoğraflarda sağ dan 3. kişi camikebir mah. yeni muhtarı olan kişi değil mi ?
Diğer mahalle muhtarları da olmalıydı bu görüntü eksik kalmış...

SIRADAKİ HABER

banner115