Maviş'ten Lübnanlı mevkidaşına destek

AK Parti Sinop Milletvekili ve TBMM Türkiye-Lübnan Parlamentolar arası Dostluk Grubu Başkanı Dr. Nazım Maviş, Lübnanlı mevkidaşı Nohad Mashnouk’a bir mektup göndererek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Maviş'ten Lübnanlı mevkidaşına destek


 

Beyrut'ta yaşanan yıkıcı patlamanın ardından, TBMM Türkiye-Lübnan Parlamentolar arası Dostluk Grubundan da destek ve dayanışma açıklaması geldi. 

Lübnan Parlamentolar arası Dostluk Grubu Başkanı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Lübnanlı mevkidaşı Nohad Mashnouk’a geçmiş olsun dileklerini ileterek her türlü desteği sağlamaya hazır olduklarının altını çizdi.

Maviş mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Başkan,

Değerli Meslektaşım,

4 Ağustos 2020 tarihinde Beyrut limanında meydana gelen patlama sonucunda çok sayıda insanın hayatını kaybettiğini ve yaralandığını derin bir teessürle öğrendim.

Şahsım ve Dostluk Grubu üyeleri adına bu elim patlamada hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyor, yakınları başta olmak üzere Lübnan halkına ve devletine taziyelerimi sunuyorum. Ayrıca, patlamada yaralan kardeşlerimize acil şifalar temenni ediyorum.

​Dost ve kardeş Lübnan halkının acısını paylaşan ülkemizin, ihtiyaç duyulması halinde her türlü yardımı sunmaya hazır olduğunu belirtir, felaketin yaralarının biran önce sarılabilmesini yürekten arzu eder, en derin saygılarımı sunarım.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2020, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138