Kuzey Yıldızı Gençlik ve Spor Kulübü Temel Beceri ve Koordinasyon Kursu açıyor. 

Tüm braşlarda alt yapı oluşturucak beceri koordinasyon gelişiminin sağlanmasını amaçlayan kurs Boyabat’ta Gençlik Merkezi Kuzey Yıldızı Gençlik ve Spor Kulübü tarafından çok yakında açılıyor. 

Kuzey Yıldızı Gençlik ve Spor Kulübü Temel Beceri ve Koordinasyon Kursu açıyor. 

Kuzey Yıldızı Gençlik ve Spor Kulübü Temel Beceri ve Koordinasyon Kursu açıyor. 4-7 Yaş arası çocuklar için açılacak kurs Jimlastik temeline dayanıyor. 

Disiplin, Fiziki ve Ruhsal gelişim, Sorumluluk bilincinin gelişmesi, fiziki koordinasyon gelişimi, Kas Eklem ve Hareket genişliğinin maksimum seviyeye çıkarılması, Kas kemik yapısının kuvvetlenmesi, esneklik, Sinir-Kas koordinasyonunun üst seviyelere taşınması, Odaklanma gelişmesi, Daha sosyal ve dışa dönük bireyselleşme, Hiperaktif çocuklarda sakin davranış durumu, Duruş bozukluklarının düzeltilmesi, ve Tüm braşlarda alt yapı oluşturucak beceri koordinasyon gelişiminin sağlanmasını amaçlayan kurs Boyabat’ta Gençlik Merkezi Kuzey Yıldızı Gençlik ve Spor Kulübü tarafından çok yakında açılıyor. 

Sınırlı Kayıtın olacağı kurs için detaylı bilgi almak isteyenler Eğitmen Esra Güçlü ile 0507 041 54 26 telefon numarasından iletişime geçebilir. 

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2019, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115