Kumluk Mahallesi'nde doğalgaz sonrasında bozulan yollar yenileniyor

Kumluk Mahallesi'nde doğalgaz sonrasında bozulan yollar yenileniyor

Kumluk Mahallesi'nde doğalgaz sonrasında bozulan yollar yenileniyor

Boyabat'ta doğalgaz çalışmalarının sürdüğü Kumluk Mahallesi'nde çalışmaların bittiği bölgelerde yol yenilme çalışmaları sürüyor. Boyabat Belediyesi  Fen İşleri ekipleri tarafından sahada yoğun bir çalışma gerçekleştirilerek vatandaşların mağdur olması engelleniyor.

Kumluk Mahallesi Muhtarı Adem Kolazlı çalışmaları yakından takip ediyor. Muhtar Adem Kolazlı yaptığı açıklamada ''   Kumluk  Mahallesi Muhtarlığı olarak mahallemizde oluşan doğalgaz tamiratları son hızla devam etmektedir. Belediye Başkanımız Hüseyin Coşar , parke tamir ekibimiz ,Belediye Fen İşleri Müdürlüğümüz  ve sahada çalışan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederim. '' ifadelerini kullandı.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2022, 15:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefo6157
Sefo6157 - 2 yıl Önce

parke taş döşenmesine yol yenileme deniyorsa pes artık. Hangi devire yaşıyorsunuz ya siz. Arkadaş asfalt denen bir madde var ama siz illede rant peşinde olduğunuz için işin zor tarafına ama daha karlı tarafına kaçıyorsunuz. Parke taşı ihalesini kim/kimlerin aldığını merak ediyorum.
Dün parke taşı döşenen bir kaç yeri gördüm. Gerçekten hayatımda gördüğüm, görebileceğim en iğrenç işçilik. Devletin ve dolayısıyla halkın parasının böyle çarçur edilmesine yazık.

SIRADAKİ HABER

banner115