Kaymakam Yılmaz, Şehit Yakınları, Gaziler ve yakınlarıyla bir araya geldi

Kaymakam Yılmaz, Şehit Yakınları, Gaziler ve yakınlarıyla bir araya geldi

Kaymakam Enver Yılmaz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Kaymakamlık tarafından düzenlenen yemekli toplantıda şehit yakınları, gaziler ve aileleri ile bir araya geldi.

Boyabat ilçesinde15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri Emniyet Müdürlüğünden başlayarak Hükümet Konağı önüne kadar olan 15 Temmuz Gençlik Koşusu başlatıldı.

Etkinlikler kapsamında 14 Temmuz akşamı İlçe Kaymakamlığının salonunda şehit yakınları, gaziler ve aileleri onuruna Kaymakam Enver Yılmaz, Belediye Başkanı Hüseyin Coşar ve protokolün katılımıyla yemekli toplantı gerçekleştirildi.. 

15 Temmuz sabahı Kaymakam Yılmaz ve protokol üyelerinin katılımıyla Boyabat Şehitliği'nde Kur’an-ı Kerim okunuşu, ilçedeki şehit kabirlerinin ziyareti ve duaların okunması gerçekleştirilirken, Cuma Namazı öncesinde şehitlerin ruhuna ithafen Beyazıt Camisinde Mevlid-i Şerif okunup katılımcılara ikramda bulunuldu.

Kaymakam Yılmaz, "Millet olarak bir çok badireler atlatıyoruz. Tarihimizde çok fazla dönüm noktalarımız var. Bu dönüm noktalarını millet olarak birlik ve beraberlik içinde her zaman atlatıyoruz ama vatanımız için şehitler de verdiğimiz oluyor. Allah hepsine gani gani rahmet eylesin. Tüm şehitlerimizi ve ahirete göçmüş gazilerimizi rahmetle minnetle anıyorum. Hayatta olan gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum. Hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum" ifadelerine yer verdi.

Etkinliğe Yılmaz'ın yanı sıra Belediye Başkanı Hüseyin Coşar, İlçe Emniyet Müdürü Yunus Emre Gökmen, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Şeref Kutu, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Yaylaoğlu, kurum amirleri, şehit, gazi yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldılar.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2022, 00:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138