Katı Atık Bertaraf Tesisi ile Boyabat'ta vahşi depolamanın önüne geçilecek

Katı Atık Bertaraf Tesisi ile Boyabat'ta vahşi depolamanın önüne geçilecek

KATI ATIK BERTARAF TESİSİ VAHŞİ DEPOLAMANIN ÖNÜNE GEÇECEK

Boyabat, Durağan ve Saraydüzü ilçelerinin çöp sorununu çözmek amacıyla hazırlanan Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi çalışmaları devam ediyor.

Sinop’un Boyabat ilçesinde 20 hektarlık alanda 27 Milyon Türk Lirasına mâl olan  Boyabat, Durağan ve Saraydüzü ilçelerinin çöp sorununu çözmek amacıyla kurulan Katı Atık Bertaraf tesisinde çalışmalar sürüyor.

Boyabat Belediye Başkanı Hüseyin Coşar Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisinin faliyete geçmesi için özel çalışma gerçekleştiriyor. Boyabat’ın bu sorununun çözümü için  tesiste sık sık incelemelerde bulunan Başkan Coşar çalışmalar kapsamında Çorum İlinde bulunan Katı Atık Bertaraf Tesisini gezdi.

Başkan Coşar konuya ilişkin yaptığı açıklamada ‘’ Saraydüzü Belediye Başkanımız Hasan Peker, Belediyemiz Katı Atık Birliği Müdürümüz Süleyman Yeğin ve teknik ekip arkadaşlarımız ile birlikte Çorum Belediyesine ait tesisi gezerek, yürütülen işlemler ve tesisin işleyişiyle alakalı bilgiler aldık.’’ dedi.

Belediye Başkanı Hüseyin Coşar  ; Boyabat Katı Atık Bertaraf Tesisininde yakın zamanda faaliyete geçerek vahşi depolamanın önününe geçileceğini ifade etti.

- Boyabat Sesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Cemo
Cemo - 1 yıl Önce

Tesisi Doğuca'nın dibine yapmak harika bir fikir olmuş.

Aslında tam köyün içine yapılsa daha iyi olurmuş.

Biraz uzağa mı olmuş ne?

Köyde zaten su ve kanalizasyon yok, hiç olmazsa çöpü olurdu.

SIRADAKİ HABER

banner115