Hüseyin Coşar yılın en başarılı ilçe belediye başkanı seçildi

Hüseyin Coşar yılın en başarılı ilçe belediye başkanı seçildi

Hüseyin Coşar yılın en başarılı ilçe belediye başkanı seçildi

Ankara Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği  (KAMU-DER ) yaptığı saha araştırması ve anketlerle yılın en başarılı ilçe belediye başkanı ödülünü Boyabat Belediye Başkanı Hüseyin Coşar’a verdi.

Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği  (KAMU-DER )'ince; geleneksel olarak düzenlenen ödül töreni 14 EKİM 2023 günü saat 14:00 de Ankara'da bulunan Grand Dora Hotel'de gerçekleştirildi. 

Türkiye genelinde 38 il ve 103 ilçede teşkilatı olan KAMU-DER tarafından  yurdun çeşitli yörelerinde görev yapan kamu ve sivil toplum örgüt yöneticilerine, iş insanlarına, basın mensuplarına vb. başarılarından dolayı icra edilen törenle ödül verildi.Boyabat Belediye Başkanı Hüseyin Coşar en başarılı ilçe belediye başkanı seçildi.

Ödülünü almak için Ankara’da programa katılan Başkan Hüseyin Coşar konuya ilişkin yaptığı açıklamada ‘’  Ankara’da  Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneğimizin düzenlediği ödül töreninde; "Yılın En Başarılı İlçe Belediye Başkanı" ödülüne şahsım layık görüldü. Bu gururu yaşamamızda büyük özveri gösteren  tüm çalışma arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyor, Kamu-Der Genel Başkanımız Cevdet Baştuğ'un şahsında emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. ‘’ ifadelerine yer verdi.

Program çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

- Boyabat Sesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Asparagas
Asparagas - 7 ay Önce

Kıyamet alameti

vatandaş
vatandaş - 7 ay Önce

neyi başarmış yolları yapmış çöplüğümü kaldırmış çöpler birikiyor kldırımdan yürünmüyor neyi başarmış yalandan kimse ölmüyor vesselam.

Vatandaş
Vatandaş - 7 ay Önce

Belediye başkanı ödül alıyor ama ışıklarda ki şu patlağı iki haftadır tamir edilmedi,şu boşa akıyor...

SIRADAKİ HABER

banner115