Gençlik Merkezi Müdürü Köroğlu, Gazetecilerle Buluştu

Gençlik Merkezi Müdürü Köroğlu, Gazetecilerle Buluştu

Gençlik Merkezi Müdürü Köroğlu, Gazetecilerle Buluştu

Gençlik Merkezi Müdürü Hüseyin Köroğlu "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısı ile davet ettiği gazeteciler ile buluştu.

Boyabat Gençlik Merkezi Müdürü Köroğlu, Gençlik Merkezi salonunda buluştuğu gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Gazetecilerin gençliğin sesinin duyurulmasında ve sosyal etkinliklere katılmalarında önemli bir rol oynadığını vurgulayan Köroğlu, 

"Ülkelerin tanıtımında çok önemli bir yere sahip olan basının, halkı bilgilendirme, eğitme, kamuoyu oluşturma gibi çok önemli işlevleri vardır. İlçemizde görev yapan ve emek veren siz gazetecilerin özverili çalışmaları sayesinde Boyabat'ın tanıtımına, gençliğin sosyal ve kültürel etkinliklere daha aktif ve gönüllü katılımlarına büyük etkisi olmaktadır." dedi. 

Hüseyin Köroğlu, Boyabat'ta ilkokuldan, üniversite öğrencilerine kadar eğitim gören çocuk ve gençlerin "Sosyal Medyadan Sosyal Meydana" projeleri ile internet bağımlılığından kurtularak sosyal hayatın gerçeklerine duyarlı, topluma yararlı ve iyi ahlaklı gençler yetiştirmek için çaba sarfettiklerini ifade etti. 

Sorunların sadece Gençlik Merkezinin faaliyetleriyle çözüme kavuşmada yeterli olamayacağını belirten Köroğlu, "Ailenin, eğitim kurumlarının, sivil toplum örgütlerinin, basının  ve tüm toplum bireylerinin birlikteliğiyle gençlerimize sahip çıkarsak, inanıyorum ki geleceğimizi emanet edeceğimiz iyi bir gençlik yetiştiririz" dedi.

Köroğlu, bu güne kadar Boyabat Gençlik Merkezi'nin gençlere yönelik uyguladıkları etkinlikleri projeksiyon gösterimiyle anlatıp, gazetecilerin bu faaliyetlere nelerin eklenebileceği  hakkında, görüşlerini de dinledi.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2020, 23:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
ülkücü
ülkücü - 4 yıl Önce

helal olsun o kadar genç varken bu arkadaşı müdür yapıyorlar .çok güzel balık tutar

SIRADAKİ HABER

banner115