''Doğalgaz Boyabatlı'nın Hakkı ''

''Doğalgaz Boyabatlı'nın Hakkı ''

Çakıcı Doğalgaz Boyabatlı'nın hakkı

Boyabat'ta doğalgaz çalışmalarını yürüten Akmercan firma yetkilileri, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ile bir araya geldi.

Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede, Akmercan Bölge Müdürü Necmettin Erikci ile Proje ve Yapım Şefi Bilal Boztoprak çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'ya bilgi verdi.

Boyabat’ın doğalgaz projesini üstlenen Akmercan Proje ve Yapım Şefi Bilal Boztoprak; "Geçen yıl başlanan doğalgaz hattı döşeme çalışmalarında çok önemli bir mesafe katettiklerini" söyledi.

Akmercan Bölge Müdürü Necmettin Erikci ise yapmış olduğu açıklamasında; "Mart ayında başlanacak olan Boyabat 1. Etap Doğalgaz Altyapı çalışmalarının Alibeyli, Bağlıca arasında gerçekleşeceğini ifade etti.

Başkan Çakıcı vatandaşımızın gönlü rahat olsun

Doğalgazın Boyabat için nedenli önemli olduğunu bildiklerini ifade eden Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, “Vatandaşlarımızın gönlü rahat olsun. Hemşerilerimize iyi haberler verelim, durumu yetkililerle değerlendirelim istedik. Üstlenici firma yetkilileri büyük çaba sarfediyorlar. İnşaAllah beklenenden önce doğalgazı Boyabat'ımıza getireceğiz. Söz verdik. Sözünü amelinden bil, demişler. Verdiğimiz sözü tutmanın mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Boyabat’ımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2019, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138