Chp İl Başkanlığı'ndan Gazetecilere Destek Mesajı

Chp İl Başkanlığı'ndan Gazetecilere Destek Mesajı

Chp İl Başkanlığı'ndan Gazetecilere Destek Mesajı

Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti’nin yaptığı ve kısa bir süre içerisinde ülke gündemine oturan deklarasyon üzerine yerel basına destekler çığ gibi büyüyor. 

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan’dan sonra Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Av. İnan Savaş Yüksel ile Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga Kara da yaptıkları ortak yazılı açıklamayla yerel basına destek verdi. yayınlanan mesajda; 
‘’Halkımızın doğru haber almasının teminatı yerel basın ve medya kuruluşlarımızın Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti öncülüğünde yapmış oldukları ortak basın açıklamasını ve haklı serzenişlerini yakinen takip ediyoruz. Devlet kurumlarının yasal olmayan bir şekilde pazarlık ya da doğrudan temin yolu ile mal ve hizmet alımına gitmesi, yerel medya ve basın kuruluşlarımızın en önemli gelir kaynağı olan ilan gelirinden mahrum etmektedir. Sürecin takipçisi olduğumuzu, yerel basınımıza desteğimizin tam olduğunu, Cumhuriyet Halk Partisi olarak yapabileceğimiz ne varsa hazır olduğumuzu bildirir, tüm basın emekçilerine çalışmalarında kolaylıklar dileriz’’ ifadelerine yer verildi.

-Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115