Çamlıca Tepe Camii’nin Çevre Düzenlemesi Belediyeden

Boyabat Belediyesi Çamlıca Cami'nin çevre düzenlemesini yapıyor.

Çamlıca Tepe Camii’nin Çevre Düzenlemesi Belediyeden

Boyabat Belediyesi, Çamlıcatepe Camii’nin çevre düzenleme çalışmalarına başladı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilk önce alan temizliği yapılan caminin bahçesinde hazır beton kaplama çalışmalarına başlandı.

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'nın talimatlarıyla ibadethanelerin ihtiyaçlarına yönelik hizmet götürmeye gayret eden Boyabat Belediyesi ekipleri, bu kapsamda Çamlıcatepe Camisinde başlattığı çalışmalarını da tüm hızıyla sürdürüyor. 

Bu kapsamda Çamlıca Mahallesi’nde bulunan ve yapımı tamamlanan Çamlıcatepe Camii’nin etrafında çevre düzenleme çalışmalarına başladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda ilk etapta temizlik yapılmasıyla bahçe zemini beton dökümüne hazır hale getirildi. Beton dökümünün ardından bordür ve çevre düzenleme çalışmalarına başlayan ekipler, çalışmaları Kurban Bayramı öncesinde tamamlamayı hedefliyor. 

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ise yapılacak olan çalışmalar sonunda Çamlıcatepe Camii’nin çevresinin güzel bir görünüme sahip olacağını belirtirken, çalışmaların Kurban Bayramı öncesinde tamamlanması için çaba sarfettiklerini söyledi.
 

-Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2018, 15:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
kemal cansız
kemal cansız - 6 yıl Önce

belediye başkanımız birde yan taraftaki düğün salonunun uhsatını iptal etsin. caminni o kadar yakınına düğün salonu ruhsatı verilirmi ? yatsı namazında bi taraftan ankara havaları argo türküler tabiki cemaat nerdeyse namazda oynayacak .böyle rezil bir durum sayın başkan

SIRADAKİ HABER

banner115