Camideki o görüntüler ortadan kalkıyor !


Boyabatlı Yazar  Ahmet Şimşirgil  Camideki sıraların kaldırılması hakkında konuştu

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın camilerdeki sıraların kaldırılması kararını Türkiye Gazetesi yazarı Boyabatlı Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil değerlendirdi.

Şimşirgil İhlas Haber Ajansına yaptığı açıklamada '' Kutlu doğum haftasından sonra böyle bir yanlıştan  ger dönülmesi fevkalade bir hareket ben sayın başkanımızı kutluyorum.Ben bilhassa 2010 yılından itibaren  buna adım adım başlandığını görüyordum ve bunu zaman zaman ifade ediyordum.

Aslında bu camilerimizi kiliseye dönüştürmenin bir projesi,bu gayet net ve açık, maksatları islamı bozma,batının en önemli faaliyeti ve en önemli gayretidir.

Ben televizyonlarda şu sözleri söyledim bizim insanımız bir günde kötürüm mü oldu ? Bir ay içerisinde yarı yarıya bir cami sandalyeler ve sabit sıralar ile dolar mı ?Bu camileri kiliseye dönüştürmenin bir projesiydi.Diyanetimizin böyle faaliyetlere karşı daha dikkatli olması lazım ,bunu önleyici faaliyetler içerisinde olması gerekir.Bu sebeple bugün atılan adım çok önemlidir,başkanımıza bu konunun takipçisi olduğu için hassasiyet gösterdiği için çok teşekkür ediyorum'' ifadelerine yer verdi.

-Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2019, 00:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115