Boyabat’ta TOKİ Konutları sahiplerine teslim ediliyor

Boyabat’ta TOKİ Konutları sahiplerine teslim ediliyor

Boyabat’ta TOKİ Konutları sahiplerine teslim ediliyor

Sinop’un Boyabat ilçesinde Toplu Konut İdaresi tarafından yapımı tamamlanan 120 konutun sahiplerine teslim edilmesine başlandı.

11 Haziran 2020 Perşembe günü çekilen kura ile Boyabat'tan 120 aileyi ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Evleri  İnşaatı tamamlandı.

Yatay mimari anlayışıyla yükseklikleri zeminden +4 kat yapılan 84 adet 2+1, 36 adet 3+1 olmak üzere 120 konutluk projede oyun, dinlenme ve park alanları ve otopark bulunuyor.Daire sahipleri, evlerini teslim almak için proje alanında bulunan site yönetim birimine başvurarak evlerinin anahtarını alıyorlar. Şu ana kadar  yaklaşık 70 ailenin taşındığı öğrenilirken yaz aylarının gelmesi ile sayının artması bekleniyor.

Boyabat Sesi Gazetesi Muhabirine konuşan daire sahibi vatandaşlar ; ‘’ Evlerimiz çok güzel ve konforlu. Çok beğenerek oturuyoruz. Çevrede bulunan spor alanları ve çocuk parklarının sık sık kullanıyoruz. Çevre düzenlemeleriyle birlikte güzel bir yaşam alanımız oldu.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve emeği geçenlere teşekkür ederiz. ‘’ ifadelerine yer verdiler.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2023, 16:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115