Boyabat’ta kaçak kazı operasyonu !
Sinop’un Boyabat İlçesinde kaçak kazı yaptığı gerekçesiyle bir kişi hakkında adli işlem başlatıldı.
Sinop İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde 12 Mart Pazar günü operasyon düzenlendi. Kaçak kazı yapanlara yönelik operasyonda ; Helenistik döneme ait 17 adet sikke, 1 bakır ibrik, 1 adet cam vazo, el dedektörü, kazı aletleri ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli yakalandı. Yakalanan şüpheliye adli işlemler başlatıldı.
İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada ‘’ Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği ile huzur ve esenliği için suç ve suçlularla mücadelesi kararlılıkla devam edecektir. ‘’ ifadelerine yer verildi.
- Boyabat Sesi
Siz hangi can ve mal varlığından bahsediyorsunuz bunu yapanlar kimin canına kimin malına kastetmislerde böyle bir röportaj verdiniz adamlar kazı kazı yapmış bulmuşlar herhangi bir vatandaşın evine girmişler yoksa birinimi tehdit etmişler ne yapmıslar insanlara terörist muamelesi yapmayın kardeşim bu nasıl bir açıklama esefle kınıyorum