Boyabat’ta jandarmadan 22 ayrı adrese eş zamanlı operasyon !

Boyabat’ta jandarmadan 22 ayrı adrese eş zamanlı operasyon !

Boyabat’ta jandarmadan 22 ayrı adrese eş zamanlı operasyon !

Sinop İl Jandarma Komutanlığı Boyabat’ta Kökünü Kurutma Operasyonu kapsamında  22 ayrı adrese eş zamanlı  operasyon düzenledi.

Sinop’un Boyabat ilçesinde Sinop İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 11.04.2023 günü Uyuşturucu Madde Kaçakçılığına yönelik  operasyon gerçekleştirildi.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada ‘’ vBoyabat ilçesi merkezli İstanbul ve Kocaeli illerini kapsayan (172) Jandarma personelinin katılımı ile (32) şüpheli şahsa yönelik (22) ayrı adreste eş zamanlı olarak icra edilen “KÖKÜNÜ KURUTMA OPERASYONU” kapsamında yapılan adli arama faaliyetinde; Kubar Esrar, Sentetik Ecza Hap. Kenevir Tohumu, Uyuşturucu Madde Kullanma Aparatı, Av Tüfeği, Tabanca ve Tabancalara ait çok sayıda Fişek ele geçirmiştir. Operasyonda; (26) şüpheli gözaltına alınmış ve (6) şüpheli hakkında yakalama çalışmaları devam etmektedir. 

Sinop İl J.K.lığının vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği ile huzur ve esenliği için suç ve suçlularla mücadelesi kararlılıkla devam edecektir.  ‘’ ifadelerine yer verildi.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2023, 18:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Göksel düşkün
Göksel düşkün - 13 ay Önce

Allah daima sizlere muzaffer eylesin Boyabat Türkiye'nin en küçük bir ilçe si ama yasadışı her pislik var Allah kökünü kurutsun güvenlik güçlerimiz var olsun Allah a emanet olun

SULTAN KOYUNCU
SULTAN KOYUNCU @Göksel düşkün - 13 ay Önce

Bilip bilmeden konuşmayın Boyabat Türkiye'nin karakter olarak en temiz ilçelerinden biridir Muhtemelen Sinop limanından girmişlerdir bu NAMUSSUZLAR Jandarma da Boyabat'ta basmıştır bunları. ALLAH TEÂLÂ belâlarını versin

Mehmet
Mehmet - 13 ay Önce

Dışardan gelenler bozmuş Muş,, yok öyle birşey, dışardan gelenler Boyabat tan kaçacak yer arıyor, kaçan kurtuluyor,,,, örnekleri çok... Bence bir kere daha düşün,, iyi bak iyi etüt et.. saygılarımla.

Osman
Osman - 13 ay Önce

Yahu boyatta eskiden böyle şeyler olmazdı ben bunu bir Boyabatlı olarak söylüyorum. Kardeşim dışardan gelenler bozduysa onlar bozdu. Bu kadar karışırsan iç içe girersen olacağı budur kardeşim

x
x - 13 ay Önce

2 gün sonra salarlar

misafir
misafir - 13 ay Önce

Nihayet ..... Ellerinize sağlık..

Ali Rıza Kayıkcı
Ali Rıza Kayıkcı - 13 ay Önce

Ben iki yıl önce Boyabata taşındım Bir esnaftan duymuştum
Maalesef bu Yüksek okul öğrencileri kontrolsüz
üzerini örtmenim anlamı yok
Jandarma ekipleri gerekeni yapmış teşekkür ederiz

SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138