Boyabat’ta Hoşgeldin Bebek’ projesi başladı

Boyabat’ta Hoşgeldin Bebek’ projesi başladı

Boyabat’ta Hoşgeldin Bebek’ projesi başladı

Boyabat Belediyesi ilçede bebek sahibi olan ailelere yönelik "Hoş geldin Bebek" projesi gerçekleştiriyor.

Doğum yapan annelere, içerisinde yeni doğan bebeğin ihtiyaç duyacağı giyim, bakım ve temizlik maddelerinin yer aldığı bebek çantası hediye ediliyor. Boyabat Belediyesi'nin 'Hoş Geldin Bebek Paketi'nin içinde; bebek takımı, taşıma çantası, biberon, bebek şampuanı, ıslak mendil, emzik, pudra, alt açma takımı ve bebek yemek önlüğünü içeriyor. 

Doğumdan ölüme kadar !

Boyabatlı ailelerin sevincinde de üzüntüsünde de yanlarında olduklarını belirten Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, "Hergün yeni bir projeyle hemşerilerimizin karşısına çıkıyor, sosyal anlamda önemli projelere imza atıyoruz. Çok yakında hizmete girecek olan mezarlıklar müdürlüğümüzle hemşerilerimizin acılarını paylaşırken, iyi ki doğdun bebek projesi ile de vatandaşlarımızın mutluluklarına ortak oluyoruz. Boyabat’ta dünyaya gelen bebeklerimizin, ilk günlerinde ihtiyaçlarını karşılayacak seti annelerimize hediye ediyoruz. Onların mutluluğu bizlerin mutluluğu. Doğumdan ölüme, yaşamın her evresinde vatandaşlarımızın yanında oluyoruz" dedi.

Başkan Çakıcı 75. Yıl Boyabat Devlet Hastanesini ziyaret ederek beraberinde Başhekim Uzm.Dr.Seda Sezen Göktaş, Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürü Hülya Şen ve İdari ve Mali İşler Müdürü Mustafa Demirel olmak üzere doğum ünitesindeki annelere geçmiş olsun, hayırlı olsun deyip bebek seti çantası hediye etti. Çakıcı, başlattıkları bu projeyle bundan sonraki doğum yapan tüm annelere bu uygulamanın yapılacağını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2019, 19:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
Canan Gedikoğlu
Canan Gedikoğlu - 12 ay Önce

Ben Canan Gedikoğlu 30 haftalık hamileyim bebek çantasına ihtiyacım var telim 05455658221

Tülin ozdemir
Tülin ozdemir - 6 ay Önce

Bebek eşyalarına ihtiyacım var 1 aylik bebeğim dogdu

Tülin ozdemir
Tülin ozdemir - 6 ay Önce

Bebek eşyalarına ihtiyacım var 1 aylik bebeğim dogdu iletişim 5551860657

SIRADAKİ HABER

banner115