Boyabat’ta fırın ve unlu gıda işletmelerine ramazan denetimi !

Boyabat’ta fırın ve unlu gıda işletmelerine ramazan denetimi !

Boyabat’ta fırın ve unlu gıda işletmelerine ramazan denetimi !

Boyabat  Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı dolayısıyla ilçe genelindeki fırın ve unlu gıda işletmelerini denetledi. Denetimlerde hijyen, gramaj ve fiyat kontrolü yapıldı.

Sinop’un Boyabat ilçesinde Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı dolayısıyla ilçedeki fırın, pastane ve simit satan işletmelere denetim gerçekleştirdi.. İlçe sınırları içinde yer alan fırın ve unlu gıda işletmelerine yönelik denetimde hijyen, gramaj ve fiyat kontrolü yapan belediye ekipleri; iş yeri ruhsatlarını ve vergi levhalarını da kontrol etti. 

Boyabat Belediye Başkanı Hüseyin Coşar , ilçe halkının güvenli ve sağlıklı gıdaya ulaşması için belediye ekiplerinin denetimlerini aralıksız sürdürdüğünü kaydederek, ‘’ Ekiplerimiz sahada, ramazan ayında hemşehrilerimizin sağlıkla ve güvenle alışverişlerini yapmaları için; Zabıta Müdürlüğü Ekiplerimizle, fırın ve unlu mamülleri satan işletmelerde fiyat, gramaj ve hijyen denetimlerimizi gerçekleştiriyor. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.  

- Boyabat Sesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115