Boyabat’ta FETÖ- PDY üyesi yakalandı

Boyabat’ta FETÖ- PDY üyesi yakalandı

Boyabat’ta FETÖ- PDY üyesi yakalandı

Sinop’un Boyabat İlçesinde Emniyet Müdürlüğü Polis ekiplerinin yaptığı operasyonda 1 FETÖ-PDY üyesi yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğün’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada ‘’  Boyabat’ta aranan şahıslara yönelik yapılan operasyonda  İlçe Emniyet Müdürlüğümüz tarafından FETÖ-PDY örgütüne üye olmak suçundan  6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi yakalanmıştır. Yakalanan kişi adli makamlarca tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edilmiştir.Terör örgütlerine karşı mücadelemiz  azim ve kararlılıkla devam edecek.​Şehrimizin Huzur ve Güvenliği için Görevimizin Başında Vatandaşlarımızın Yanındayız. Sinop İl Emniyet Müdürlüğümüzce “Güvenli Sokaklar Mutlu Şehir” sloganı kapsamında suç ve suçlu ile mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir.Kamuoyuna saygıyla duyurulur. ‘’ ifadelerine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2023, 11:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet
Mehmet - 5 ay Önce

Keşke gasbtan, devlet malını zimmetine geçirmekten, tecavüzden, cinayetten,hırsızlıktan arsızlıktan ,şerefsilikten yargılansaydı. En azından iyi halden faydalanır üç beş ay sonra berat ederdi

Erdem türk
Erdem türk - 5 ay Önce

Aslan evlatlarımız Allahım sizi her daim korusun. Ben bir emekli öğretmen olarak haklarımız helal olsun. Teşekkürler. Selamlar sevgiler gözlerinizden öpüyorum. Hayırlı akşamlar dilerim.Tatlı uykular.

SIRADAKİ HABER

banner115