Boyabat’ta Devlet Hastanesi ‘nde MR görüntüleme ve raporlama ihalesi yapılacak

Boyabat’ta Devlet Hastanesi ‘nde MR görüntüleme ve raporlama ihalesi yapılacak

Boyabat’ta Devlet Hastanesi ‘nde MR görüntüleme ve raporlama ihalesi yapılacak

Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi'nde yıllardır eksiliği yaşanan vatandaşların sık sık ilçe dışındaki devlet ve özel hastanelerde çektirmek zorunda kaldığı  MR cihazı ile ilgili önemli gelişme yaşandı.

Sinop Milletvekili Nazım Maviş’in Sinoplu Gazetecilerle Ankara’da ki görüşmeleri esnasında müjdesini verdiği Boyabat’ta MR cihazı ile ilgili ikinci defa ihale aşamasına geçildi. Haziran ayı içerisinde yapılan ilk ihaleye katılımcı firma olmamıştı.

Yapılan çalışmalar sonucunda ikinci defa ihale aşamasına gelinen Manyetik Rezonans (MR) görüntüleme ve raporlanması hizmet alımı için Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi Başhekimliği  ihaleye çıkacak. İhaleyi kazanan firma ve Boyabat Devlet Hastanesi personelleri tarafından 24 ay boyunca hastanenin radyoloji bölümünde hizmet verecek.

Boyabat ‘ın büyük bir eksikliğini giderecek olan ihale 29 Kasım 2022 saat 14:00’ da gerçekleştirilecek. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Boyabatlı
Boyabatlı - 1 yıl Önce

Bu ihale 2013 yılında da yapılmıştı ve eski hastanede oda yapılması gibi ek maliyetler de çıktığından bu ihaleye firma katılmamıştı. Yeni hastanede MR odası yapılmıştı ve yeni hastaneye geçince tekrar ihale yapılacaktı ama yönetim değişince geri kaldı. Vekil tabi önceki yönetimin nasıl çalıştığını ne mücadeleler verdiğini bilmediğinden bu ihaleye 2. demiş. Oysaki 3. ihale olacak.

VATANDAŞ
VATANDAŞ - 1 yıl Önce

seçim gelirken hep böyle oluyor sonra unutuluyor.

SIRADAKİ HABER

banner115