Boyabat’ta bir kişinin ağır yaralandığı kavgada 4 kişi tutuklandı

Boyabat’ta bir kişinin ağır yaralandığı kavgada 4 kişi tutuklandı

Boyabat’ta bir kişinin ağır yaralandığı kavgada 4 kişi tutuklandı

Sinop’un Boyabat ilçesinde 1 kişinin  ağır yaralandığı kavgada mahkemeye sevk edilen şüpheli 5 kişiden 4’ü tutuklandı.

Olay 07 Haziran 2023 Çarşamba günü Boyabat Adnan Menderes Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren bir iş yerinde meydana geldi.1 kişinin ağır yaralandığı kavgada şüpheli 5 kişiden 4’ü Boyabat Adliyesi’nde çıkarıldıkları mahkemece  tutuklanarak cezaevine gönderilirken bir kişi adli kontrol kaydıyla serbest bırakıldı.

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada ‘’ 07.06.2023 tarihinde Boyabat İlçemizde meydana gelen "Kasten Öldürmeye Teşebbüs" olayına karışan şüpheliler, yapılan çalışmalar neticesinde yakalanmıştır. Şüpheli şahısların üzerinde yapılan aramalarda;- 2 Adet Ruhsatsız Tabanca,-9 Adet Fişek, 1 Adet bıçak, ele geçirilmiştir. Adliyeye sevk edilen 4 şüpheli şahıs tutuklanmıştır. ​Şehrimizin Huzur ve Güvenliği için Görevimizin başında, vatandaşlarımızın yanındayız. Sinop İl Emniyet Müdürlüğümüzce "Güvenli Sokaklar Mutlu Şehir" sloganı kapsamında suç ve suçlu ile mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir.’’ İfadelerine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2023, 14:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Muharrem küçük Kaya
Muharrem küçük Kaya - 12 ay Önce

Olay yerindeki polisler ve bekçiler ne işe yarıyor yerde yatan kişiye tekme atiyorlar şişeyle vuruyorlar kimse muhadele etmiyor o kadar yerde yatıyor ambulans nerde yazık insan canı bu kadar mı değersiz anlamadim

SIRADAKİ HABER

banner115