Boyabatlı şehit Hakkari'den törenle uğurlandı

Boyabatlı şehit Hakkari'den törenle uğurlandı

Boyabatlı şehit Hakkari'den törenle uğurlandı

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Sinop Boyabatlı  Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu ile 5 silah arkadaşının cenazeleri, Hakkari’de Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in de katıldığı askeri törenle memleketlerine uğurlandı.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada ‘’  Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehit düşen Kahraman silah arkadaşlarımız  P. Tğm. Ramazan Günay, P. Uzm. Çvş. Mehmet Serinkan, P. Uzm. Onb. İsmail Yazıcı, P. Söz. Er. Çağatay Erenoğlu, P. Söz. Er Yasin Karaca ve P. Söz. Er Emre Taşkın için Dağ ve Komando Tugay Komutanlığının ardından Yüksekova Selahaddin Eyyübi Havalimanı’nda tören düzenlendi. Törene Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler beraberindeki TSK Komuta Kademesi ile katıldı. ‘’ ifadelerine yer verildi.

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu, bugün gece saatlerinde Sinop Havalimanında protokol ve askeri erkanın katılımıyla karşılanacak, ardından baba ocağı Boyabat'a götürülecek. Şehit asker Çağatay Erenoğlu, yarın Boyabat ilçesinde toprağa verilecek. 

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2023, 21:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Recep genc
Recep genc - 5 ay Önce

Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin

SIRADAKİ HABER

banner115