Boyabatlı öğrencilerden şehitlik ziyareti

Boyabatlı öğrencilerden şehitlik ziyareti

İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriden Boyabat Şehitliği ve Şehit Kabristanlıklarına ziyaret

Boyabat İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ara tatilinde Boyabat Şehitliği ve Şehit Kabristanlıklarını ziyaret ederek tüm şehitlerimiz için dua ettiler.

Milli Eğitim Bakanlığının 2023 Eğitim Vizyonu çalışmaları kapsamında bu sene uygulamaya koyduğu ara tatil döneminde  Boyabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından planlanan etkinlikler kapsamında İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri milli ve manevi değerlere katkı sağlamak amacıyla Boyabat Şehitliği ve Şehit kabristanlıklarını ziyaret ederek şehitlerimiz için dua ettiler.


 
İlçe kabristanlığındaki şehit askerler Piyade Er Mustafa Karademir ve Jandarma Er Ersoy Gürsu'nun mezarlarında İlçe Müftülüğü Vaizi Rıza Kızılaslan tarafından "Şehitlik" ve "Şehitlik Makamının Önemi" konusunda kısa konuşma yapıldıktan sonra tüm şehitlerimiz için öğrenciler ve öğretmenler tarafından dua edildi.

Okul müdürü Hamit Dündar yaptığı açıklamada "Boyabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ara tatil döneminde planladığı etkinlik kapsamında Boyabat şehitliğini,şehir mezarlığındaki şehit kabirlerini öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte ziyaret ettik. Ziyaret esnasında şehitliğin önemi ve üzerinde öğrencilerimizi bilgilendirip rahatça yaşadığımız bu toprakların huzur bulmasında şehitlerimizin maneviyatı karşısında saygıyla eğilip, dua ettik.. Her daim minnet duyduğumuz şehitlerimizin ruhları şad olsun." dedi.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2019, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138