Boyabatlı muhtar Huzurevi için inek bağışladı

Boyabat Paşalıoğlu Köyü Muhtarı Halil İbrahim Üstün Boyabat Huzurevi inşaatı için inek bağışladı.

2016 yılında Gökdere Mahallesi'nde temel atma töreni gerçekleştirilen ve çeşitli nedenlerden dolayı inşaatı duran Boyabat Huzurevi projesi inşaatı geçtiğimiz günlerde kaldığı yerden yeniden başlamıştı. Hızlı bir şekilde devam eden çalışmalara katkı sağlamak  maksadıyla Boyabat Paşalıoğlu Köyü Muhtarı Halil İbrahim Üstün Boyabat Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneğine  inek bağışladı.

Elim bir kazada kaybettiği oğlu Mürsel Üstün için böyle önemli bir projeye bağış yaptığını vurgulayan Muhtar Halil İbrahim Üstün ‘’ Önemli bir proje Boyabat’a çok gerekli bir kurum. Benimde bu projede bir katkım olsun istedim. Rahmetli oğlum adına bu ineği devletimize bağışlıyorum. Hayırlı uğurlu olsun. ‘’ dedi.

Boyabatlı aile cenazeye gelirken kaza geçirdi : 1 ölü 2 yaralı ! Boyabatlı aile cenazeye gelirken kaza geçirdi : 1 ölü 2 yaralı !

Boyabat Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği adına teslimat törenine katılan Celal Çatal, Ziya Yılmaz, Ali Ayhan ve Niyazi Öztürk  ,muhtar Halil İbrahim Üstün’e teşekkür ettiler.

Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Celal Çatal ‘’ Dünya’da en zor şey vermektir. En sonunda en çok sevdiğimiz şeyi canımızı vereceğiz.Seyyid Abdülhakim Arvasi Hazretleri bir sohbetinde diyor ki ; sağlığında veremeyen ölürken canını da veremez. Veren el alan elden hep üstündür rabbim birine bin katsın. Rabbim genç yaşta hayatını kaybeden evladınızı peygamber efendimize komşu eylesin. Bu ineğimizin Boyabat Huzurevindeki yeri belli olacak, bunun sayesinde yedi geçmişinizin hayır amel işleri devam edecek. Ne mutlu size ne mutlu sizin gibi düşünen insanlara Allah razı olsun. ‘’ dedi.

- Boyabat Sesi

Editör: Haber Merkezi