Boyabatlı doktor Hasan Çelik Yılın en iyi Estetik Plastik Cerrahı seçildi Boyabatlı doktor Hasan Çelik Yılın en iyi Estetik Plastik Cerrahı seçildi

Boyabatlı genç kadın şüpheli şekilde ortadan kayboldu !

Sinop Boyabat ilçesinde yaşayan Keziban Eryılmaz şüpheli şekilde ortadan kayboldu.

Boyabat'ta tek başına yaşayan dört çocuk annesi olan 39 yaşındaki Keziban Eryılmaz, 16 Haziran Cuma günü, marketten aldığı iki ekmekle kayıplara karıştı. Genç kadının bulunması için yardım çağrısında bulunan Keziban Eryılmaz'ın annesi Ayşe Eryılmaz ve kızı Ayşenur Muslu , genç kadınla ilişkisi olduğu iddia edilen  C.K.’yi kaybolmasından sorumlu tuttular.

C.K Müge Anlı’nın Tatlı Sert Programında iddiaları reddetti ; yaptığı açıklamada ”Emniyet benim ifademi aldı. Bilgim yok. Nerede olduğunu bilmiyorum" şeklinde konuştu.

Keziban Eryılmaz'ın annesi Ayşe Eryılmaz, Müge Anlı'ya seslenerek, "Rica ediyorum Müge Hanım, bana yardım edin. Lütfen kızımı bulun. Sizden rica ediyorum" dedi. Yaklaşık 2 aydır kayıp olan genç kadının kaybolması Türkiye’nin gündemi haline geldi. Kayıp Kezban Eryılmaz’ın bulunması için Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ve  Sinop İl Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı polis ekiplerinin çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.