Boyabatlı esnaftan örnek davranış 

Boyabatlı esnaftan örnek davranış 

Boyabatlı esnaftan örnek davranış 

Sinop’un Boyabat ilçesinin tanınan simalarından ressam Vedat Yalçın İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma  gününe özel örnek bir davranışa imza attı.

Boyabat ilçesinin tanınan simalarında Ressam ve Tabelacı Vedat Yalçın 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulünün 103. Yılına özel dükkanının duvarlarına İstiklal Marşı’nı yazdı. Yağlı boya ile günlerce uğraşarak milli marşımızı duvara kazıyan Yalçın ; ‘’ İstiklal Marşı  ve Mehmet Akif Ersoy’u anma gününe özel böyle bir çalışma yapmak istediğini, tarihimizi milli duygularımızı hatırlattığını  belirtti.

Ressam Vedat Yalçın’ın Orta Çarşı’da bulunan dükkanını sanat atölyesi olarak kullandığı ve yüzlerce yağlı boya eserinin sergilendiği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2024, 15:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ekrem yıldırım
Ekrem yıldırım - 2 ay Önce

Boyabat'ın sesi yerel basın olarak Boyabat ile ilgili olumlu ve ya olumsuz gelişmeleri haberleştiren bir yayın organı olarak düşünüyorum. Bir boyabatlı olarak Boyabat halkının yaşadığı ekonomik sıkıntılar başta olmak üzere hangi sorunları gündeme getirdiğinizi öğrenmek isterim. Örneğin Boyabatın Erkeç köyü nerde ise sönmüş durumda bir zamanlar 160,170 hane dolu olan Erkeç köyü şimdi terkedilmiş bir verane gibi. Köyde yaşamlarını sürdüren köylülerimizin boyalı çayından pompa ile basılan içme ve kullanma suyunun insan sağlığına uygun olmadığı bilgileri ile ilgili duyumlarımız var.Boyalı köyünün ortasından geçen akar sudan alınan bu suya yakın bir yerde boyalı Köyü'nün atık suyunun verildiği bilgileri var. Konu ile ilgili bir bilginiz varmı ? Buna benzer hangi çalışmalarınız var bilgilendirme yaparsanız sevinirim.Bilmiyorum Boyabat 'ta başka yerel yayın yapan gazete varmı.Teşekkür ediyorum.

vatandaş
vatandaş - 2 ay Önce

VEDAT BEY İYİ ADAMSIN VESSELAM.

Ömer Bayraktar Dilaver
Ömer Bayraktar Dilaver - 2 ay Önce

Tebrik ediyorum, Emeğinizden Allah razı olsun, Türk milliyetçiliğizden,tarihimizden örnek,

SIRADAKİ HABER

banner115