Boyabatlı 2 öğrenci kayıp

Boyabat'ta 2 öğrenci kayıp

 Boyabat ilçesinde evlerine dönmeyen Hamit Tekin Ortaokulu öğrencisi 2 öğrenci 2 gündür aranmasına rağmen bulunamadı.

Boyabat ilçesi Esentepe Mahallesinde ikamet etmekte olan Hamit Tekin Ortaokulu 7. sınıfı öğrencisi Yıldırım Erdinç (13) ile 8. sınıf öğrencisi Ahmet Çakmak (14) 24 Ekim 2018 Salı sabahı okula giderek bir daha evlerine dönmediler. Ailelerinin ilçe emniyet müdürlüğüne bildirmeleri üzerine emniyet müdürlüğü ekipleri seferber olup her yerde aradıkları çocukların izine rastlanılamadı.

Edinilen bilgiye göre 23 Ekim sabahı saat 08.30'da okula giden  iki çocuğun derse girmeyip  dışarı çıktıktan sonra bir daha geri dönmedikleri öğrenildi. Gazetemiz muhabirinin konuştuğu Yıldırım Erdinç'in babası Murat Erdinç, çocuğunun üzerinde mavi mont ve mavi pantolon olduğunu ifade edip çocuğunu gören ya da duyan olduğunda 155'i arayarak emniyet yetkililerine bildirmelerini istedi.

Ahmet Çakmak isimli çocuğun babası Tevfik Çakmak ta yaptığı açıklamada çocuğunun üzerinde okulunun özel forması ve ayağında da kırmızı spor ayakkabı olduğunu söyleyerek, gören ya da duyanların emniyete ya da kendilerine haber verilmesini istedi.

Dün ailelerin emniyet müdürlüğüne başvuruları sonrasında emniyet güçlerinin şehir içi ve çevresinde arama ve soruşturma çalışmalarını sürdürdükleri görüldü.

-Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2018, 17:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yunus gulen
Yunus gulen - 6 yıl Önce

Mutluluklar dilerim.

SIRADAKİ HABER

banner115