Boyabat'a sevk edilen afetzedeler ilgiden memnun

Ayancık ilçesinden Boyabat'a sevk edilen hastalardan teşekkür mesajı

Sinop'un Ayancık ilçesinde yaşanan sel sonrası Ayancık Devlet Hastanesinden Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesine sevk edilen hastalar, ilgi ve destekleri için sağlık personeli ve Boyabat halkına teşekkür ettiler.

Ayancık ilçesinde yaşanan sel felaketi sonrası kullanıma ara verilen Ayancık Devlet Hastanesinden Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesine sevk edilen hastalardan diyaliz hastası Ramazan Demirel, tedavisinin devam ettiği odasından, kendilerinin tedavilerinde hassasiyet gösteren doktorlarına, hastane personeline ve Boyabat halkına teşekkür ettiler.

Demirel, "Ben Ayancık ilçesinin Erikli köyünde ikamet etmekteyim. 16 yıldır diyaliz hastasıyım ve Ayancık Devlet Hastanesinde diyalize girmekteyim. İlçemizdeki aşırı yağışlar nedeniyle köyümüzün yolları kapandı. Ben Acil 112'yi aradım, bir süre sonra ambulans geldi ve Ayancık hastanesi sel dolayısıyla kullanılamaz durumda olduğu için Boyabat'a sevk ettiler, tedavim burada sürüyor.

Ben buradan devletime, milletime teşekkür ediyorum. Şu anda hastanede çok iyi durumdayız. Bize çok iyi bakılıyor, tedavimiz hiç bir aksama olmadan yapılıyor. Hiç bir ihtiyacımız yok. Boyabat'ın değerli esnafları yardımcı oldular. İhtiyaçlarımızı temin ettiler.

Demirel, yakınlarına de seslenerek "Köydeki ailem, İstanbul'daki çocuklarım ve torunlarıma buradan iyi olduğumu, hiçbir ihtiyacımın olmadığını söylemek istiyorum. Rahatım çok iyi. Doktorlarımız, hastane personelimiz bizimle çok ilgileniyorlar. Burada Ayancık ve Çatalzeytin'den gelen hastalarımız var. Herkes buradan memnun, Allah devletimize, milletimize zeval vermesin.

Ben Ayancık halkı ve diğer yerlerde sel felaketi yaşayan tüm vatandaşlarıma geçmiş olsun diliyorum. Hayatını kaybedenlere de Allah'tan rahmet diliyorum." 

Ramazan Demirel, 1992 yılında Sinop'ta Türkiye'de ilk kez yerel radyo ve televizyon  kurduklarını da ifade ederek, "O günlerde ilk kez yerelde radyo ve televizyon yayını yaptığımızı duyan rahmetli Hasan Pulur ve Uğur Dündar, beni arayıp tebrik ettiler ve gazetelerine de taşıdılar. Bu nedenle Boyabat Sesi Gazetesi'ni de ilgilerinden ve duyarlılıklarından dolayı tebrik ve teşekkür ediyorum" dedi.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2021, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115