Boyabat yüzme havuzuyla ilgili açıklama geldi

Boyabat’ta uzun süredir kapalı olan yarı olimpik yüzme havuzuyla ilgili İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Faruk Erdem açıklamalarda bulundu.

Sinop’un Boyabat İlçesinde uzun zamandır kapalı olan  ve vatandaşlar tarafından açılış tarihi merak edilen yarı olimpik yüzme havuzuyla ilgili Boyabat İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Faruk Erdem açıklama yaptı. Havuzun  Boyabat Belediyesi’nden 25 yıllığına tüm birimleriyle birlikte  Gençlik ve Spor Bakanlığına devredildiğini söyleyen Erdem, tadilatın biraz zaman alacağını ifade etti.

Boyabat Gençlik ve Spor Müdürü Faruk Erdem konuya ilişkin yaptığı açıklamada ‘’  Boyabat Belediyemizden Bakanlığımızın kullanımına 25 yıllığına tüm birimleri ile devredilen Boyabat Spor Kompleksi'nin (Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve çevresi)  özellikle havuz bölümünün ne zaman hizmete açılacağı ile ilgili halkımızca müdürlüğümüze çokça soru gelmektedir.  Bilgi kirliliğine sebep vermemek için bir açıklama yapma gereği duyduk.

Boyabat stadı yenileniyor ! Boyabat stadı yenileniyor !

 Yarı olimpik yüzme havuzumuzu siz değerli halkımızın, gençlerimizin, yavrularımızın hizmetine açmak ilçe müdürlüğü olarak bizim en büyük arzumuz. Bu vesile ile bakanlığımız ve il müdürlüğümüzün koordinatörlüğünde havuz alanında deneyimli uzman ekiplere inceleme yaptırılmış, havuz ve kompleksin projesi çizdirilmiştir. Proje ihale sürecine geldiğinde ilçe olarak modern eksiksiz bir spor kompleksine sahip olacağız. Sadece havuz değil çevresindeki kompleksi de bu büyük projeye dahil ettik. Kompleksimiz doğal gazı, havalandırması, yeni derinlik boyu, üstü kapalı tenis kortu vb ile muhteşem bir spor merkezi olacaktır. Yalnız ihalesi ve büyük kapsamlı tadilatı ile hizmete girmesi maalesef biraz zaman alacaktır.  Bu güzel kompleksin vücut bulması yolunda bizatihi bakan bey ile görüşen sayın vekilimiz Nazım Maviş Bey'e ve il müdürümüz Sayın Mehmet Kalyon Bey'e teşekkürü bir borç biliyorum.’’ dedi.

-Boyabat Sesi