Boyabat TSO Başkanı Abdullah Genç mazbatasını aldı

Boyabat TSO Başkanı Abdullah Genç mazbatasını aldı

Boyabat TSO Başkanı Abdullah Genç mazbatasını aldı

Odamızın 6 Kasım 2022 tarihinde yapılan seçimlerinin sonucunda mevcut Başkan Abdullah GENÇ güven tazeledi. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Selver Özen ile Necati Sönmez'in de hazır bulundukları törende İlçe Seçim Kurulu Başkanımız Hâkim Emrah Aydın, yapılan seçimlerin hayırlı olması temennisi ile başarı dileklerinde bulunarak mazbatasını Başkan Abdullah Genç’e tevdi etti. 

Boyabat Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Genç törene katılan basın mensuplarına yaptığı açıklamada;
Odamızın tarihindeki en heyecanlı seçim sürecini geride bırakmış bulunuyoruz. Meslek Komitelerimizin, Meclisimizin ve Yönetim Kurulumuzun oluşumlarını tamamladık ve İlçe Seçim Kurulu Başkanımızdan mazbatamızı teslim aldık. 
6 Kasım öncesindeki rekabet ve renkler artık geride kaldı. Bu günden itibaren tek tarafımız ve tek rengimiz, Boyabat Ticaret Ve Sanayi Odası çatısı altında üyelerimizle bir ve bütün olmaktır. Sizlerden aldığımız destekle ilçelerimizi için var gücümüzle çalışacağız. 
Hangi renkten olduğuna bakmaksızın demokrasinin gereğini yerine getirerek %88’lik rekor bir katılımla gerçekleşen seçimlerimizde oy kullanmak için Odamıza gelen, değişime ortak olan tüm üyelerimize şahsım, ekibim ve Odamız adına teşekkürlerimi arz ediyorum, iyi ki varsınız!
Yeni dönemde sizlere ve ilçelerimize hak ettiğiniz hizmeti sunmak için yetkinliklerimizi geliştirmeye devam edeceğiz. 
Boyabat Ticaret Ve Sanayi Odası ortak gücümüz ve ortak paydamızdır, kapıları tüm üyelerimiz için arkasına kadar açıktır.
Seçimlerin hepimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, Yönetim Kurulumuz ve Meclisimiz adına sizleri en içten sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.
'' ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115